Π.Γ.Σ.: Με 20 ποδοσφαιριστές αναχώρησε για την Κρήτη

By
Updated: Φεβρουάριος 4, 2017

Με τους έξι από τους δώδεκα ποδοσφαιριστές που απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αναχώρησε χθες το απόγευμα αρχικά για τον Πειραιά και στη συνέχεια ακτοπλοϊκά για τη Σούδα η αποστολή του Παναιγιάλειου.
Ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος μετά από αρκετές αγωνιστικές είχε τη δυνατότητα να στελεχώσει μία «πλήρης» εκτός έδρας αποστολή, πήρε μαζί του στην Κρήτη τους μισούς νεοαποκτηθέντες. Εκτός έμειναν οι «νέοι» Μπρους, Παπαδόπουλος, Τσουρής, Δινοβίτσης, ο τραυματίας Τρίγκας, ο Νταγκεστάνι (αναμένεται στην Ελλάδα την Δευτέρα), όπως επίσης και ο «παλιός» Κοντοές.
Η «μελανόλευκη» προετοιμασία, επί Αιγιώτικου εδάφους, ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά ο προπονητής του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε την αποστολή για την Κρήτη όπου συμμετέχουν και οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας και την στελεχώνουν οι: Τσάπαλος, Αθανασίου, Γκαραβέλης, Ρότας, Ρέλλας, Παναγιώτου, Ντέμο, Τσότρας, Στίκας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Καζναφέρης,  Καζβιρόπουλος, Ταουσιάνης, Γκούφα, Ξόμπλιος, Κρητικός και Σκαρτσίλας.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης

error: Content is protected !!