Του έφταιξε (και) η διαιτησία του Αρη…

By
Updated: Ιανουάριος 8, 2017

——————————————————————
Συντάκτης: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Εκτός από τις καιρικές συνθήκες, των ανθρώπων του Αρη στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο τους έφταιγε -για την απόδοση της ομάδας- και η διαιτησία του κ. Καραλιόλιου, για την οποία η ΠΑΕ των «κιτρινόμαυρων» εξέδωσε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση. Τα σχόλια δικά σας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρη:
«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε με θέματα διαιτησίας διότι θεωρούμε πως αυτή η τακτική είναι αναγκαία για να συμβάλουμε κι εμείς ως ΑΡΗΣ στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η σιωπή μας, όμως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αδυναμία. Είχαμε αρκετές αφορμές μέχρι τώρα για να δημοσιοποιήσουμε τα παράπονά μας, αλλά αποφύγαμε να το κάνουμε.
Σήμερα, ωστόσο, ο διαιτητής του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, κ. Καραλιόλιος, επιχείρησε να αναδειχτεί σε πρωταγωνιστή του αγώνα. Αρνητικό, φυσικά. Οι αποφάσεις του -κυρίως- σε θέματα πειθαρχικού ελέγχου ήταν τουλάχιστον απαράδεκτες με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν εκνευρισμό στην ομάδα μας και στον κόσμο. Και, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό σε βάρος του ΑΡΗ.
Αυτό που ζητάμε είναι ίση μεταχείριση, το 50-50 και τίποτε άλλο. Καλούμε τους υπευθύνους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί ο ΑΡΗΣ θέλει πραγματικά να βοηθήσει στη λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Ομως τέτοιες διαιτησίες δεν βοηθούν προς την κατεύθυνση αυτή.
Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε…».

error: Content is protected !!