Π.Γ.Σ.: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…» είπε ο Δημήτρης Σπανός

By
Updated: Δεκέμβριος 29, 2016

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Μετά την απρόσμενη παραίτηση του Λεωνίδα Βόκολου κι αφού η διοίκηση της ΠΑΕ κινήθηκε πολύ γρήγορα και κατέληξε στην επιλογή του Δημήτρη Σπανού. Ο Αιγιώτης προπονητής, στη δεύτερη θητεία του ως «τιμονιέρης» του Παναιγιάλειου, δεν δίστασε να αναλάβει σε μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για το σύλλογο και αμέσως έπιασε δουλειά.
Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Μυστακίδης παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος στην πρώτη του ομιλία προς το ποδοσφαιρικό τμήμα ζήτησε σκληρή δουλειά. Μεταξύ άλλων ο Αιγιώτης προπονητής τους είπε «Επέστρεψα στην ομάδα της πόλης μου και είμαι αποφασισμένος να δουλέψω δύο φορές περισσότερο. Μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς παίκτες και από σας θέλω σκληρή δουλειά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…».
Αμέσως μετά οι «μελανόλευκοι» μπήκαν στο γήπεδο ακολουθώντας το πρόγραμμα προπόνησης, με τον Δημήτρη Σπανό να καλείται σε ελάχιστες ημέρες να γνωρίσει τους παίκτες της ομάδας του, να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τη Λαμία και παράλληλα να αναζητήσει μεταγραφικούς στόχους που θα πληρούν τις «μελανόλευκες» προϋποθέσεις.

error: Content is protected !!