Π.Γ.Σ.: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Αίγιο και αναχώρησε για Κρήτη

By
Updated: Δεκέμβριος 20, 2016

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε την… μίνι προετοιμασία του -στο Αίγιο- για την τελευταία επίσημη αγωνιστική του υποχρέωση, για το 2016. Η Αιγιώτικη ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει, για την 7η αγωνιστική, εκτός έδρας τον Ο.Φ.Η. που θεωρείται ένα εκ των φαβορί της Football League για τη διεκδίκηση της ανόδου και στοχεύει στην κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά.
Ο Λεωνίδας Βόκολος στη μεθαυριανή δύσκολη αποστολή της ομάδας του θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κώστα Καζναφέρη, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής (τέσσερις κίτρινες κάρτες). Μετά την προπόνηση ο «μελανόλευκος» τεχνικός ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την Κρήτη, την οποία αποτελούν οι: Στρέζος, Τσάπαλος, Αθανασίου, Σανδραβέλης, Ρότας, Βλάχος, Ρέλλας, Ντέμο, Κοντοές, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Μιχαλόπουλος, Καζβιρόπουλος, Ξόμπλιος, Μπουρλάκης, Κρητικός και Σκαρτσίλας.
Η αποστολή της Αιγιώτικης ομάδας αναχώρησε το απόγευμα (5 μ.μ.) από το δημοτικό στάδιο Αιγίου για τον Πειραιά, προκειμένου να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φθάσει τις πρώτες πρωινές ώρες.

error: Content is protected !!