Σεριφάτο: Αντιπροσωπεία διοίκησης και παικτών επισκέφθηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου

By
Updated: Οκτώβριος 6, 2016

——————————————————————
Δελτίο Τύπου Σεριφάτο
——————————————————————
Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την περασμένη Δευτέρα (3/10/2016), αντιπροσωπεία της ομάδας Χάντμπολ Α.Λ.Κ «Το Σεριφάτο» έδωσε το παρόν στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Από την διοίκηση του συλλόγου, παρών ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Σμυρνιώτης, ενώ από τους αθλητές παρευρέθησαν οι Γιούπης, Στόσιτς, Μαγκαφουράκης, Κολοκυθάς, Αλεξόπουλος, Μανούσος και Μούγιτς.
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, αναφερόμενος προς τα παιδιά, μίλησε για την σημασία του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα ενώ αναφέρθηκε ακόμα, στην… ομορφιά του αθλητισμού, λέγοντας ότι δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι, αλλά το ευ αγωνίζεσθαι.
Τα παιδιά, στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους αθλητές του συλλόγου και να τους κάνουν πολλές ερωτήσεις, που αφορούσαν τόσο τις ακαδημίες της ομάδας, όσο και το ίδιο το αντρικό τμήμα που πρωταγωνιστεί φέτος στα μεγάλα… σαλόνια της ελληνικής χειροσφαίρισης. Μετά, οι «μελανόλευκοι» αθλητές μοίρασαν, με την σειρά τους, αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους, αφού όμως πρώτα τους …έδειξαν και μερικά «μυστικά» του αθλήματος.
Τέλος, να σημειώσουμε πως η αντιπροσωπεία του Αιγιώτικου συλλόγου έδωσε στην διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου και ένα λάβαρο της ομάδας.

error: Content is protected !!