Νικηφόρο πέρασμα της Ακράτας από τα Καλάβρυτα, στην πρόβα τζενέραλε…

By
Updated: Σεπτέμβριος 20, 2016

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————
Εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2 σημείωσε η ομάδα της Ακράτας στα Καλάβρυτα, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την τοπική Α.Ε.Κ. το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα, η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας σημείωσε και τα πέντε τέρματα του αγώνα, καθώς τα δύο γκολ των Καλαβρυτίνων προήλθαν από αυτογκόλ!
Πάντως το παιχνίδι είναι καλό και αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες της Β’ Κατηγορίας, που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ρίχνονται στην «μάχη» των επίσημων αγώνων Πρωταθλήματος.
Για την ιστορία του ρεπορτάζ, τα Καλάβρυτα άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Διαμαντόπουλου από κόρνερ του Αλεξόπουλου και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.
Στο β’ ημίχρονο  ο ρυθμός ανέβηκε  και οι Ακρατινοί γύρισαν το ματς (1-2) με ατομικές ενέργειες και γκολ των Χαλούλου και Αποστόλου. Τα Καλάβρυτα «απάντησαν» ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ του Εξαρχου, ενώ το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Θωμάς με όμορφο σουτ περίπου από τα 30 μ.

Καλάβρυτα: Λέσης, Δ. Τζόβολος, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης, Λιακόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Θανόπουλος, Γ. Τσαβαλάς, Γκεράρντ, Παναγιωτόπουλος, Μπαχάς, Ε. Τζόβολος, Ν. Τσαβαλάς, Φεφές, Βελάνας.
Ακράτα: Λεπενιώτης, Παναγόπουλος, Διαμαντόπουλος, Βούλγαρης, Πρέζας, Εξαρχος, Θωμάς, Αποστόλου, Χαλούλος, Σακελλαρόπουλος, Γκόφας.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καπετσώνης, Αλέφαντος, Μπρεγκάσι, Πλιατσικούρας.

error: Content is protected !!