Φιλική επικράτηση (2-0) του Φοίνικα Σαλμενίκου επί της Δόξας Ελαιώνα

By
Updated: Αύγουστος 30, 2016

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Θοδωρής Σκούντζος
——————————————————————
Σε ένα φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Καμαρών και ήταν το πρώτο και για τις δύο ομάδες που ανήκουν στην Β’ Κατηγορία, ο Φοίνικας Σαλμενίκου επικράτησε με 2-0 της Δόξας Ελαιώνα.
Η ομάδα του Αποστόλη Δρακόπουλου δημιούργησε περισσότερες φάσεις και πήρε την ουσία πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Στο 9’ ο Χάρης Ραμπαβίλας με σουτ, έπειτα από πάσα του Σαλάι, έκανε το 1-0, ενώ στο 79’ ο Αγγελος Ραμπαβίλας με όμορφη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Πάντως, ο Φοίνικας με πρωταγωνιστή τον Χ. Ραμπαβίλα θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ, απέναντι στην «μουδιασμένη» Δόξα Ελαιώνα, που είχε ελάχιστες ευκαιρίες να σκοράρει και έδειξε ανέτοιμη σε πρώτη φάση.

Φοίνικας Σαλμενίκου: Μπούνιας (46’ Μπαβιώλης), Σαλάι, Α. Ραμπαβίλας, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Χριστόπουλος, Τσίτσας (52’ Ν. Σανδραβέλης), Μάνε (53’ Κανελλής), Μπουκουβάλας, Χ. Ραμπαβίλας, Σερβές (49’ Φίτσο).
Δόξα Ελαιώνα: Ντόι, Π. Μιχαλόπουλος (50’ Μαυρομάτης), Αντωνόπουλος (46’ Γεωργακόπουλος), Μακρής, Πολυχρονόπουλος, Παπαδιονυσίου, Ν. Φούκης (57’ Γεωργίτσας), Μαρνέρης, Φέκας, Μακρυγιαννάκης, Καραγιαννόπουλος.

error: Content is protected !!