Π.Γ.Σ.: Ισόπαλο φιλικό (0-0)… πρώτης εικόνας με την Θύελλα Αιγίου

By
Updated: Αύγουστος 21, 2016

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Τους παίκτες που ανήκουν στον Παναιγιάλειο, αλλά και τους υπό δοκιμή Νέους, παρακολούθησε στο σημερινό φιλικό με την Θύελλα Αιγίου, ο εν δυνάμει νέος προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας Λεωνίδας Βόκολος. Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν έχει να επιδείξει κάτι το αξιόλογο, κάτι που το αποδεικνύει και το τελικό «στείρο» αποτέλεσμα (0-0), με εξαίρεση μία φάση στο 48′, όταν ο Παναιγιάλειος είχε δοκάρι σε πλασέ του Μάζη, έπειτα από γύρισμα του Ρόρου. Από εκεί και πέρα η γενική εικόνα για τον Παναιγιάλειο ήταν προβληματική, αναφορικά με τη δυναμική της ομάδας, σε αντίθεση με την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου που έδειξε ότι η προετοιμασία της προχωράει ανοδικά ενόψει της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος (33′, Τσάπαλος / 61′ Αθανασίου), Ρέλλας (46′ Μάζης), Σανδραβέλης (46′ Βαβάτσικος), Κολόκας (46′ Ντέμο), Κωνσταντινόπουλος (46′ Γκοτσόπουλος), Μωυσίδης (46′ Νίκου), Γκοτσούλιας (46′ Βλάχος / 83′ Ιατρόπουλος), Στίκας (61′ Σπανογιάννης), Παπαδημητρακόπουλος (46′ Μαραυγάκης), Οικονόμου (46′ Ρόρος), Σκαρτσίλας (46′ Ρουμπάτος).
Θύελλα Αιγίου: Κοντογεώργος (75′ Πράσινος), Ι. Παξιμάδης, Λ. Λαλαής (46′ Καραμήτσος), Σακελλαρόπουλος (75′ Ραμπούζια), Α. Παξιμάδης, Γιαννόπουλος, Αλ. Λαλαής, Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης, Σκιαδάς (55′ Νταλάκος), Διαμαντόπουλος (64′ Λιάτος).

error: Content is protected !!