Κεραυνός Αιγίου: «Σεφτέ» στις μεταγραφές με τον Μάτει Στογιάνοβιτς!

By
Updated: Ιούλιος 24, 2016

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————
«Σεφτέ» στις μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Κεραυνός Αιγίου, καθώς παρουσίασε -στο «Refrain» του Στράτου Βαρδάκη- και επίσημα την απόκτηση του αθλητή Μάτει Στογιάνοβιτς.
Το νέο απόκτημα της Αιγιώτικης ομάδας είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1995 στην Αθήνα, από Γιουγκοσλάβους γονείς, έχει ύψος 1.90 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1-2». Εκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με την εφηβική ομάδα του οποίου κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα την περίοδο 2012-2013. Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες του Φάρου Κερατσινίου (2013-2014) στη Β’ Εθνική, του Α.Ο. Γαλατσίου (2014-2015) στη Γ’ Εθνική και του Αρη Νικαίας (2015-2016) στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει υπάρξει και μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων.
Σημειώνεται, ότι το νεαρό της ηλικίας του Μάτει, η εκρηκτικότητα του, ο καλός χειρισμός της μπάλας και η πολύ καλή επαφή του με το καλάθι, ανεβάζουν τον πήχη για τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμή.

* Στην φωτό αριστερά ο κ. Στράτος Βαρδάκης (ιδιοκτήτης του «Refrain») και δεξιά ο κ. Χάρης Μπόγδανος (πρόεδρος του Κεραυνού Αιγίου), την στιγμή που ο Μάτει Στογιάνοβιτς υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

error: Content is protected !!