Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η πολυνίκης (Ε.Α. Πατρών) και η πρωτάρα (Αχαγιά ’82)…

By
Updated: Μάιος 21, 2016

——————————————————————
Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————
Η μεγάλη ώρα για τον τελικό του φετινού Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η πλησιάζει, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (23/5, 20.30) στο κλειστό του Αγ. Διονυσίου, η Ε.Α. Πατρών και η Αχαγιά ’82 θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους «ξίφη» με φόντο την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Σημειώνεται, ότι η μεγάλη «μάχη» θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το «Aigialeiaspor» που δηλώνει παρόν στα μεγάλα μπασκετικά ραντεβού!
Από την μία πλευρά, η γηπεδούχος ομάδα του Γιώργου Σκροπολίθα έχει το …match ball, αφού απέχει μόλις μία νίκη (2-0) από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο, ούσα μάλιστα η πολυνίκης της Α1 ΕΣΚΑ-Η με 6 επιτυχίες.
Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη ομάδα με τον Χρήστο Σαράντη πλέον στον πάγκο της κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προκριθεί στους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η και μάλιστα πετυχαίνοντας ολική ανατροπή (2-3) απέναντι στην Παναχαϊκή.
Τέλος, αναφέρεται ότι διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Ανδρέας Βαρδάλος και Κωνσταντίνος Μπούσιας, αμφότεροι διαιτητές Α1 Εθνικής.

error: Content is protected !!