Σε σώμα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

0
283

Την Πέμπτη (28/9) έγινε γνωστή η συγκρότηση σε σώμα της ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της. Πρόεδρος της θα είναι ο Ευάγγελος Γραμμένος, που ήταν και ο νικητής των εκλογών της, με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να εκπροσωπεί στο Δ.Σ., τη Football League.
Παρόντες στη διαδικασία ήταν και οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA, Μπιόρν Βασάλο και Αντζελο Ρηγόπουλου, αντίστοιχα, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ & Έντουαρντ Ντερβισάι, αλλά και ο νέος γραμματέας της ΕΠ/FIFA Μάριος Γεωργίου.

Η επίσημη ενημέρωση:
«Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Προεδρεύων όπως προβλέπεται στο άρθρο 52 του καταστατικού της ΕΠΟ θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα συμμετέχουν οι Νικόλαος Βακάλης, Κωνσταντίνος Βρακάς, Παναγιώτης Δημητρίου και Περικλής Λασκαράκης.
Εκ μέρους της Super League θα συμμετέχουν ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι Γεώργιος Κασναφέρης, Αικατερίνη Κοξένογλου, Σωτήρης Μάρκου και Γεώργιος Μποροβήλος. Από τη Football League θα συμμετέχει ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στις συνεδριάσεις της ΕΕΠ θα συμμετέχει ως παρατηρητής και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League Αστέριος Αντωνίου».


Πηγή: liganews.gr