Ψάχνει κάτι το εξαιρετικό μεσοεπιθετικά η «Μαύρη Θύελλα»

0
337

Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα σε ομάδα της Football League, περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Παναιγιάλειου. Η Αιγιώτικη ομάδα την Κυριακή (17:00) θα αντιμετωπίσει στην Σπάρτη, την ομώνυμη ομάδα, στο πρώτο ουσιαστικά «τεστ» με αντίπαλο ίδιας κατηγορίας. Ενα παιχνίδι, ουσιαστικά πολύ χρήσιμο, μιας και αναμένεται να βοηθήσει τον Νίκο Κουρμπανά να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Αλλωστε το γεγονός ότι η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση -απέναντι στον Αρη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου για το Κύπελλο Ελλάδος – έχει ήδη ξεκινήσει, υποχρεώνει τους «μελανόλευκους» να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά μιας και δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου.
Μπορεί η ομάδα αγωνιστικά να μην είχε δείξει καλό πρόσωπο στα πρώτα φιλικά, ωστόσο η βελτίωση που έχει δείξει στα δύο τελευταία φιλικά δείχνει ότι μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, αρκεί να δουλέψει σκληρά το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι φίλαθλοι να δείξουν την απαιτούμενη υπομονή. Κάτι το οποίο σχολίασε και ο Νίκος Κουρμπανάς στην συνέντευξη που παραχώρησε -στο www.radioaigialeia.com στην εκπομπή των Γρηγόρη Παλούμπη και Γρηγόρη Τσεκούρα- όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι τον απασχολεί το γεγονός ότι ο Παναιγιάλειος δεν έχει ακόμα καταφέρει να κερδίσει φιλικό παιχνίδι, ωστόσο από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη και όταν πρέπει θα είναι έτοιμη και θα είναι σε θέση να πείσει και τους φιλάθλους της.
Σε ότι αφορά την… αγορά των ανέργων ποδοσφαιριστών και τη δυνατότητα που υπάρχει για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, ο «μελανόλευκος» τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μία ακόμα κίνηση, αρκεί βέβαια η περίπτωση που θα παρουσιαστεί να είναι κάτι το εξαιρετικό και θα αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Στο αγωνιστικό μέρος και σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, οι «μελανόλευκοι» θα έχουν μόνο αύριο διπλή προπόνηση, μιας και πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι η αποφόρτιση της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης