Χρειάζονται Παναιγιάλεια στήριξη και την αξίζουν!

0
373

——————————————————————
Συντάκτης: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Η αποστολή των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου, αναφορικά με το αγωνιστικό και βαθμολογικό καθήκον τους, δεδομένα έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και το μόνο που απομένει είναι να «σφραγιστεί» και μαθηματικά. Ομως οι «μελανόλευκοι» πέρα από το αγωνιστικό τους καθήκον αποφάσισαν να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού και στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και πιο συγκεκριμένα στα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν.
Ετσι με δική τους πρωτοβουλία διοργάνωσαν για την ερχόμενη Κυριακή (17/4) στο κλαμπ «PICADILLY» μία γιορτή, με τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ, με σκοπό ότι χρήματα συγκεντρωθούν να μοιραστούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και παράλληλα να αφαιρεθούν από αυτά που τους οφείλει η ΠΑΕ. Σε αυτή την προσπάθεια τους είναι γεγονός ότι έχουν έμπρακτα τη στήριξη τόσο των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου, όσο και όσων επιχειρήσεων χρειάζονται για να προσφέρουν χορηγία σχετική με ότι χρειάζονται για τη γιορτή και το μόνο που απομένει πλέον είναι να δουν και την έμπρακτη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας.
Οι προσκλήσεις πωλούνται από τους ποδοσφαιριστές, ενώ και το βράδυ της γιορτής θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς προσκλήσεων στο κλαμπ που θα πραγματοποιηθεί, όπου και θα γίνει και μία σχετική λαχειοφόρος με πολλά δώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημαντικότερο και πιο χρήσιμο απ’ όλα είναι η αγορά της πρόσκλησης.