Φοίνικας Σαλμενίκου: Φιλικά “ντόρτια” απέναντι στην Αβυθο

0
518

Φιλική νίκη με σκορ 4-2 σημείωσε ο Φοίνικας Σαλμενίκου το απόγευμα της Τετάρτης (13/9) στο δημοτικό στάδιο Καμαρών, απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Β’ Κατηγορίας Αβυθο 2017.
Το «συγκρότημα» του Αγγελου Ραμπαβίλα βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και παρά τις απουσίες που είχε παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα, ωστόσο χρειάζεται ακόμα δουλειά για να «δέσει» καλύτερα. Σίγουρα και η κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις έπαιξε ρόλο, όμως οι ποδοσφαιριστές έδειξαν …ορεξάτοι.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Λεωνίδα Κατσαρέλια ξεκίνησε ουσιαστικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μετά την διαδικασία των μπαράζ και θέλει πολύ δουλειά για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο για τις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.
Για την ιστορία της αναμέτρησης, για τον Φοίνικα δύο γκολ πέτυχε ο Χάρης Μαρής και από ένα οι Δημήτρης Καυγάς και Μικέλ Ντολάνι, ενώ για την Αβυθο σκόραραν οι Τάκης Ζάππης και Σωτήρης Αγγελάκης.

Αβυθος 2017: Χατζϊάι, Γ. Σταματόπουλος, Ζαππής, Παπουτσής, Μπόυρης, Ρίκκα, Λάμμα, Χρυσανθόπουλος, Χριστόπουλος, Σκούτας, Αγγελάκης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ντοντάι, Νικολόπουλος, Ξηρός, Στίμος, Τσάκουλης, Φιλιππάτος, Δ. Βαγενάς.
Φοίνικας Σαλμενίκου: Μπαβιώλης, Μάνε, Πετρόπουλος, Αγγ. Ραμπαβίλας, Χριστοδουλόπουλος, Νικολόπουλος, Καυγάς, Αλεξόπουλος, Χ. Μαρής, Ντολάνι, Σαλάι.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πρέντι, Κανελλής και Φίτσο.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας