Φοίνικας Σαλμενίκου: Με τον Αγγελο Ραμπαβίλα παίκτη – προπονητή!

0
530

Στο πρόσωπο του Αγγελου Ραμπαβίλα εμπιστεύεται -η νέα διοίκηση του Φοίνικα Σαλμενίκου- την καθοδήγηση της ομάδας στο ερχόμενο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι και αρχηγός του Φοίνικα, δέχθηκε την πρόκληση και έτσι τη νέα σεζόν θα έχει τον δύσκολο διπλό ρόλο του παίκτη – προπονητή.
Από τη πλευρά του, ο Αγγελος Ραμπαβίλας μετά την επίτευξη της συμφωνίας να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Aigialeiaspor»: «Μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση πήραμε την απόφαση να βρίσκομαι εγώ σε αυτή τη θέση. Αποφάσισα να στηρίξω τους ανθρώπους που με βοήθησαν. Μου ζήτησαν την βοήθειά μου και δέχθηκα. Σίγουρα είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά είναι κι ένα μικρό βήμα για ν’ ασχοληθώ και με το κομμάτι της προπονητικής που μου αρέσει αρκετά. Αλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν οι προκλήσεις…».
Τέλος, αναφορικά με το πλάνο της ενίσχυσης, έχουν γίνει επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις, αφού πρώτα τελειώσουν και τα τυπικά.


Ρεπορτάζ: Θοδωρής Σκούντζος