Φιλική μοιρασιά (4-4) για Ζήρια/ΤΑΔ ’93 και Θύελλα Αιγίου

0
452

Ισόπαλο με σκορ 4-4 ολοκληρώθηκε τοι φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ζήρια/ΤΑΔ ‘93 και την Θύελλα Αιγίου, το απόγευμα της Κυριακής (27/8) στο γήπεδο της Ζήριας. Και οι δύο ομάδες έδειξαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία, ωστόσο είναι ακόμα ανέτοιμες.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε φάσεις και έλεγξε τον ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα. Αντίθετα, το «συγκρότημα» του Νίκου Ψυχογιάννη έβγαλε κούραση από την προετοιμασία, είχε πρόβλημα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και κενά στις αλληλοκαλύψεις της άμυνας. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, έπαιξαν πιο απελευθερωμένα και ο ρυθμός ήταν διαφορετικός.
Για την ιστορία της αναμέτρησης, τα γκολ της Ζήριας σημείωσαν οι Αντώνης Παρίσης στο 27’ με πέναλτι και στο 69’, Νίκος Κορδοτός στο 61’ και Θανάσης Τέρπος στο 65’. Στον αντίποδα, για την Θύελλα σκόραραν οι Αρντίτ Μουκάι στο 14’, Ευγένιος Μπλάτα στο 49’, Παναγιώτης Μάλλιος στο 62’ και Κώστας Δημόπουλος στο 73’.
Ζήρια/ΤΑΔ ‘93: Γκανατσούλας, Μερτής, Κ. Ψυχογιάννης, Μακρής, Σημάτης, Μπακρόζης, Δ. Ψυχογιάννης, Τέρπος, Κορδοτός, Παρίσης, Νγκέλα.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βαρελάς, Λαδικός, Μαυρομμάτης και Τσιλιάκος.
Θύελλα Αιγίου: Ψυχράμης, Ράμμος, Σκιαδάς, Μπλάτα, Μανέτας, Γιαννόπουλος, Α. Δημόπουλος, Ραμπούζια, Σπηλιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μουκάι.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Λαμπίρης, Μάλλιος, Μπακρόζης, Ασπρούκος, Κ. Δημόπουλος, Μαραγκός και Ζαφειρακόπουλος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας