Φιλική επικράτηση (4-3) του Διακοπτού επί του Απόλλωνα

0
407

Σ’ ένα δυνατό «τεστ» και για τις δύο ομάδες, ο Α.Ο. Διακοπτού νίκησε με σκορ 4-3 τον Απόλλωνα Αιγίου, στην κοινή έδρα της Ροδιάς, με τους τεχνικούς Μιχάλη Τρίψα και Παναγιώτη Μυλωνά να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον Απόλλωνα να ανοίγει το σκορ με πλασέ του Θεοτοκάτου στο 14’ και το Διακοπτό να ισοφαρίσει με «κεραυνό» του Γεωργακόπουλου στο 20′. Το 1-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου, με τον Απόλλωνα να έχει και δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο στο 35′.
Στην επανάληψη έγιναν αλχημείες στα πρόσωπα, παίχτηκε πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο και επιτεύχθηκαν πέντε τέρματα ακόμα. Συγκεκριμένα, για τον Απόλλωνα σκόραραν οι Κερτεζίτης και Μπακατσέλος και για το Διακοπτό οι Τσέντζος, Μητρόπουλος και Γεωργίου.

Απόλλων Αιγίου: Ιλντο, Κοτσαύτης, Ανδρικόπουλος, Εριόν, Μικές, Τρακαδάς, Λαμπρόπουλος, Λιακόπουλος, Θεοτοκάτος, Προδρομάκης, Κερτεζίτης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Α. Κοκκώνης, Ανι, Κουμπέτσος, Θ. Κοκκώνης, Θεοδωρακόπουλος, Χαριτάτος, Λιάκος και Μπακατσέλος.
Α.Ο. Διακοπτού: Ευσταθίου, Θεοδούλης, Κ. Θεοδωρόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Μαραγκός, Λίβας, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Μητρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαχριστόπουλος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μακρής και Τσέντζος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας