Το Aigialeiaspor έγινε 5 χρονών!

0
578

Σήμερα συμπληρώνονται αισίως 5 χρόνια από την πρώτη μας ανάρτηση και την γνωριμία μας με τον αθλητικό κόσμο της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων (και όχι μόνο)… Το Aigialeiaspor μεγαλώνει κι αυτό οφείλεται στους ανθρώπους -συνεργάτες και φίλους- που το φροντίζουν σαν ένα μικρό παιδί…
Ηταν Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 όταν δειλά – δειλά η υλοποίηση της ιδέα μας για τη δημιουργία μιας σελίδας που στόχο θα έχει την ανάδειξη των αθλητικών πραγμάτων της Αιγιάλειας & των Καλαβρύτων, ανεξαρτήτως χρώματος και αθλήματος, έπαιρνε σάρκα και οστά.
Στην καρδιά της κοινωνίας και των ειδήσεων, με ρεπορτάζ, αρθρογραφίες, αφιερώματα, απόψεις, συνεντεύξεις, αποκλειστικά θέματα, ζωντανές μεταδώσεις. Με διαδραστική ενημέρωση, με νηφαλιότητα, με αντικειμενικότητα και πάνω απ’ όλα με σεβασμό προς το αναγνωστικό κοινό. Εχουμε ονοματεπώνυμο, δεν κάνουμε ρεπορτάζ γραφείου
Το αρχικό άγχος (για το εάν η προσπάθειά μας θα πετύχει), οι αμέτρητες ώρες μπροστά στον υπολογιστή ή πάνω στο τηλέφωνο, τα χιλιόμετρα προς τα γήπεδα, η βροχή ή η αφόρητη ζέστη στα παιχνίδια, οι αποστολές εκτός Αιγιάλειας, αλλά και Αχαΐας, η άψογη συνεργασία της συντακτική μας ομάδας είναι μερικές από τις στιγμές που λες «αξίζει ο κόπος». Και πόσο μάλλον, όταν υπάρχει η στήριξη του κόσμου, που καθημερινά μας επιλέγει για να ενημερωθεί, γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς και σας ευχαριστούμε. Είστε όλοι εσείς που έχετε κατατάξει το Aigialeiaspor στην κορυφή της αθλητικής ενημέρωσης της Αχαΐας -παρότι η θεματολογία περιορίζεται στους Δήμους Αιγιάλειας & Καλαβρύτων- βάσει επίσημων μετρήσεων.
Σε αυτά τα 5 χρόνια λειτουργίας είμαστε υπερήφανοι για την αρχική μας υπόσχεση να δώσουμε στον αθλητισμό και στον τόπο μας, να προβάλλουμε τα τμήματα υποδομών και να γίνουμε αρωγοί στην όσο το δυνατόν ανάπτυξη της ευγενούς αθλητικής άμιλλας. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε χορηγήσει αθλητικούς συλλόγους, έχουμε βοηθήσει επικοινωνιακά αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, έχουμε διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία καλοκαιρινά αθλητικά τουρνουά και πάντα βρισκόμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες που μοναδικό στόχο θα έχουν την ανάδειξη του αθλητισμού στον τόπο μας.
Κι αν είναι «εύκολο» κάποια στιγμή να σταματήσεις αυτό που πρεσβεύεις και αγαπάς, παράλληλα είναι πολύ «δύσκολο» και να συνεχίσεις με όσα συμβαίνουν και επηρεάζουν… Ωστόσο, από τη νέα σεζόν που ξεκίνησε καινοτομούμε με ειδικές παροχές αθλητικών υπηρεσιών, βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα και προβολή ειδήσεων, εμπλουτίζουμε την θεματολογία (γιατί εσείς μας το ζητήσατε), αλλά συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και φιλοσοφία!

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Β. Τσερεντζούλιας