Το Σάββατο (7/10) η γιορτή Street Handball στο Αίγιο

0
763

Το σωματείο μας, Α.Λ.Κ «Το Σεριφάτο», σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δ.Δ. Αιγιαλείας, την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού #beactive, διοργανώνει το Σάββατο 7/10/2017 από τις 10:00 έως τις 13:00 την γιορτή Street Handball.
Η διεξαγωγή αυτής της γιορτής θα πάρει μέρος στα Υψηλά Αλώνια. Από τις 13:00 έως και τις 15:00, θα ακολουθήσει ημερίδα ανάπτυξης για υποψήφιους προπονητές ακαδημιών από πολλές πόλεις της Ελλάδας, ενώ από τις 15:30 έως και τις 17:00 θα πραγματοποιηθεί πρακτική από τους εν λόγω τεχνικούς στις ακαδημίες του Σεριφάτο.  Σε αυτή την γιορτή, τα παιδιά θα φέρουν τρόφιμα και ρούχα, τα οποία θα προστεθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.
Καλούμε όλα τα παιδιά, μαζί (και) με τους γονείς τους, ηλικίας από Γ’ Δημοτικού έως Στ’ Δημοτικού και από Α’ Γυμνασίου έως Γ’ Γυμνασίου να παρευρεθούν σε αυτή την γιορτή του Χάντμπολ και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού, να γνωρίσουν το άθλημα και να αγωνιστούν μαζί μας, στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι».


Δελτίο Τύπου “Σεριφάτο”