Συνεχίζει στον Πανκαμαριακό ο Γιώργος Καραΐνδρος

0
491

Ενας ακόμα Αιγιαλέας ποδοσφαιριστής που διαπρέπει εκτός Αχαΐας είναι ο 27χρονος μέσος Γιώργος Καραΐνδρος, που αγωνίζεται στην Ε.Π.Σ. Κορινθίας με τον Πανκαμαριακό. Στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ. η ομάδα του είχε εξαιρετική πορεία και τερμάτισε στην 4η θέση, με τον Καραΐνδρο να αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχός της.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της σεζόν ο Γιώργος ψηφίστηκε στους κορυφαίους μέσους του Πρωταθλήματος, ενώ και τη νέα περίοδο θα συνεχίζει να αγωνίζεται στον Πανκαμαριακό.

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση της ομάδας:
«Για ακόμα μια χρόνια παίκτης της ομάδος μας θα είναι ο Γιώργος Καραΐνδρος, αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδος. Ο Γιώργος ήρθε στην ομάδα μας την περασμένη χρόνια και έδωσε μια σιγουριά στο κέντρο αφού αμέσως ‘έδεσε’ με τους εταίρους Ντόντο και Καραγιάννη, συνταγή που θα συνεχιστεί και φέτος! Μια ακόμη ανανέωση για την ομάδα μας που επιβεβαιώνει αυτό που ακούγεται στην Κορίνθια τα τελευταία χρόνια, πως το Καμάρι είναι οικογένεια με σκληρό κορμό και οποίος νέος παίκτης με ήθος έρχεται, δύσκολα θέλει να φύγει».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας