Στον Γλαύκο ο Ακρατινός Χάρης Σπυράκος (Δηλώσεις)

0
878

Στην Γ’ Εθνική Κατηγορία με την φανέλα του Γλαύκου θα αγωνιστεί την ερχόμενη μπασκετική χρονιά ο Ακρατινός “γίγαντας” Χάρης Σπυράκος (φωτό). Ο 21χρονος σέντερ ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη σεζόν με την Ε.Α. Πατρών, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, έχοντας σημαντική συμβολή.
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σπυράκος τη νέα σεζόν θα τεθεί αντιμέτωπος με τις πρώην ομάδες του Ε.Α.Π., Αχαγιά ’82 και Ακράτα. Ο ίδιος με δηλώσεις του στο “Aigialeiaspor” αναφέρθηκε στην χρονιά που ολοκληρώθηκε, αλλά και σ’ αυτή που έρχεται…

Τί είπε για την Ε.Α.Π.: «Ευχαριστώ την Ε.Α.Π. για την εμπιστοσύνη της που μου έδειξε και κατάφερα στο τέλος να δικαιώσω τους προπονητές μου Θανάση Λιόνα και Σπύρο Δεράο και την διοίκηση, έτσι ώστε η ομάδα να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξε συμπαίκτες με όλα αυτά τα παιδιά γιατί είναι ξεχωριστά και κυρίως με τους ανθρώπους της Ε.Α.Π. που γνώρισα και με αγκάλιασαν και δέθηκα με μαζί τους. Είναι μεγάλη η ιστορία της ομάδας και θα πρέπει να παρευρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες. Μπορεί να μην το πίστευε κανείς αυτό τον άθλο που καταφέραμε, όμως φτάνει που το πιστέψαμε εμείς οι ίδιοι».

 Τί είπε για τον Γλαύκο: «Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους του Γλαύκου, αλλά τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα αντίστοιχα υπήρξαν προτάσεις δελεαστικές στις οποίες έπρεπε να πάρω μία τελική απόφαση. Με την ομάδα του Γλαύκου τα βρήκαμε σε όλα και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος, οπότε κατέληξα να κλείσω εκεί. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή νέα σεζόν, με υγεία και επιτυχίες».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας