Στις 18 Ιουλίου η κλήρωση της Α1 Χάντμπολ Ανδρών

0
649

Για την Τρίτη 18 Ιουλίου και ώρα 18:00 προγραμματίστηκαν από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) να πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1 & Α2 Ανδρών και Α1 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Και φυσικά το ενδιαφέρον της Αιγιάλειας στρέφεται στην κλήρωση της Α1 Ανδρών και το Σεριφάτο Αιγίου, που προετοιμάζεται για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στο κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα χάντμπολ.
Σημειώνεται, πως η διαδικασία της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείο της Ακρόπολης για 6η συνεχόμενη χρονιά, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ομοσπονδία θα βραβεύσει τους κορυφαίους της περσινής σεζόν, καθώς και τους χορηγούς του αθλήματος.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών προορίζεται να ξεκινήσει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και οι ομάδες που δικαιούνται συμμετοχής είναι οι εξής: Δικέας ΙΕΚ Ξυνή, Δούκας, Α.Ε.Κ., Διομήδης Αργούς, Π.Α.Ο.Κ., Πανελλήνιος, Φίλιππος Βέροιας, Αερωπός Εδεσσας, Σεριφάτο Αιγίου, Φοίβος Συκεών, Καματερό και Χ.Α.Ν.Θ.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας