Στην Πάτρα (7-8/8) για φιλικά η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών

0
501

Την ευκαιρία να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τους άσους της Εθνικής Ελλάδας από κοντά θα έχουν οι πατρινοί φίλαθλοι, καθώς η Εθνική Ανδρών θα πάρει μέρος σε τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στο «Δημ. Τόφαλος» το διάστημα 7-8 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Μεγάλης Βρετανίας, της Ουκρανίας και της Ρουμανίας.
Το τουρνουά αυτό θα αποτελέσει τα αποκαλυπτήρια της Εθνικής, καθώς θα είναι οι πρώτοι φιλικοί αγώνες, που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, και θα συμμετάσχουν όλοι οι παίκτες της προεπιλογής της Εθνικής ομάδας: Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Μήτογλου, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Παππάς, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

  • Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, επιπλέον και κάποια περιορισμένα εισιτήρια των 15 ευρώ (για τις ξύλινες κερκίδες εντός γηπέδου).
  • Τα παιδιά μέχρι 10 ετών που θα συνοδεύονται από ενήλικο έχουν ελεύθερη είσοδο.
  • Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και θα γίνεται από τα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η (Γεροκωστοπούλου 42, 3ος όροφος, τηλ. 2610279019).
  • Οποιες ομάδες επιθυμούν να πάρουν εισιτήρια για μεταπώληση μπορούν να αγοράσουν από τα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η.
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα παραχωρήσει σε όλα τα σωματεία μέλη της από δύο εισιτήρια τα οποία και μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της ένωσης μέχρι την Παρασκευή 4-8-2017.

Ανακοίνωση ΕΣΚΑ-Η