Στα Καλάβρυτα (10/9) ο τελικός του Σούπερ Καπ Αχαΐας

0
527

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ομάδες του Διαγόρα Βραχνεΐκων (Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας) και του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου (Κυπελλούχος Ερασιτεχνών), καθώς σε πέντε μέρες θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους «ξίφη» στον τελικό του Σούπερ Καπ της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα Καλάβρυτα και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου.
Σημειώνεται, ότι εκπρόσωποι της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Αχαΐας έκανε αυτοψία στα Καλάβρυτα και διαπίστωσε από κοντά τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου και έθεσε το οργανόγραμμα για το ματς – γιορτή, με το οποίο θα δοθεί και το επίσημο έναυσμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ενωσης Αγγελος Δανιήλ αναμένεται να βρεθεί και σήμερα το απόγευμα στα Καλάβρυτα, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον τελικό του Σούπερ Καπ…

 

Γιώργος Λαζουράς

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στα Καλάβρυτα και στο εξαιρετικό, σύγχρονο και ασφαλές Δημοτικό μας Στάδιο, την ερχόμενη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, τον τελικό ποδοσφαιρικό αγώνα Σούπερ Καπ Αχαΐας, ανάμεσα στο Διαγόρα Βραχνεΐκων και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Για πρώτη φορά στην ιστορίας της, η σημαντική αυτή διοργάνωση, θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και την ποιότητα των αθλητικών και πολιτιστικών υπηρεσιών, που παρέχουμε. Ευχαριστώ την Ε.Π.Σ. Αχαΐας και τον Πρόεδρό της Αγγελο Δανιήλ, για την επιλογή τους αυτή, εύχομαι στις ομάδες καλό αγώνα και επιτυχία και στους πολλούς φιλάθλους, που θα γεμίσουν το Δημοτικό μας Στάδιο, να παρακολουθήσουμε έναν υπέροχο αγώνα, αντάξιο του ερασιτεχνικού αθλητικού πνεύματος».

 


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας