Σκοπευτικός Ομιλος Αιγιάλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»: Νέα μετάλλια στην Μαλακάσα

0
593

——————————————————————
Δελτίο Τύπου Κένταυρου
——————————————————————
Την Κυριακή 10 Απριλίου έγινε στο σκοπευτήριο της ΠΣΕ στη Μαλακάσα, ο 2ος αγώνας για το πρωτάθλημα της Γ’ ζώνης. Ο αγώνας ήταν Level II και είχε εννέα στάδια, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό σκοπευτές. Το πρώτο “μπαμ” έγινε στις 9:30 το πρωί με πολύ όμορφα στάδια και αρκετές προκλήσεις, κράτησαν σε εγρήγορση όλους τους σκοπευτές όλη την ημέρα.
Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» είχε έξι συμμετοχές και οι αθλητές του κατέλαβαν σημαντικές θέσεις. Ο Βασίλης Τσιρογιάννης πήρε την 1η θέση στην κατηγορία Standard, ενώ οι Καράμπεχας Παναγιώτης και ο Ακτύπης – Γουνές Διονύσης, στην ίδια κατηγορία, πήραν την 8η και 14η θέση αντίστοιχα. Τα κορίτσια του συλλόγου Θεοδοσίου Αθηνά και Νικολακοπούλου Ελένη – Μαρία πήραν την 2η και 3η θέση στην κατηγορία Standard Ladies. Στην κατηγορία Classic ο Σταύρος Σταυρίδης πήρε την 8η θέση.
Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τον “ΚΕΝΤΑΥΡΟ” είναι το ερχόμενο Σάββατο στο σκοπευτήριό του στη Κουνινά αγώνας σταθερού στόχου. Ακολουθούν το Level III – FRANCE 2017 CHALLENGE II στις 23-24 Απριλίου στα Ιωάννινα, ενώ επόμενος πρωταθλήματος που θα συμμετέχει είναι στη Σπάρτη στις 5 Ιουνίου.

* Περισσότερα για τις δραστηριότητες του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” στο www.skopovoli.com.