Π.Γ.Σ.: Ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα στη Μεσσηνία, απέναντι στον Πάμισο

0
270

Η αδυναμία του Παναιγιαλείου να κερδίσει βατούς αντιπάλους, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αναμφίβολα, είναι αξιοσημείωτη. Οι δύο εντός έδρας ήττες, από ομάδες που σε άλλες περιόδους θα αποτελούσαν πολύ καλή ευκαιρία… προπόνησης, του στέρησαν το δικαίωμα να πλησιάσει κατά πολύ την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Από την άλλη όμως, η εκτός έδρας νίκη στο Ληξούρι του δίνει το δικαίωμα να πιστέψει ότι όλα εξαρτώνται αποκλειστικά από τα δικά του αποτελέσματα κι από το πόσο θέλει και πιστεύει στην κατάκτηση του στόχου. Επίσης ένα πρόσθετο στοιχείο στη μεγάλη «μάχη» της παραμονής είναι και η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, η οποία -ίσως- έγινε κι αργοπορημένα. Ο Μίλτος Γκόφας αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας δεδομένα έχει πολύ δύσκολο έργο. Καλείται να ανασυντάξει την ομάδα και να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα διεκδικεί με αξιώσεις σε όλα τα παιχνίδια βαθμούς, που είναι και το κύριο ζητούμενο.
Επίσης και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανασυγκροτηθούν άμεσα και να βελτιωθούν, όσο είναι αυτό εφικτό, ενόψει της Κυριακάτικης εξόδου στο Μελιγαλά όπου και θα αντιμετωπίσουν για την 8η αγωνιστική τον Πάμισο Μεσσήνης. Μία ομάδα που έχει ανάλογους στόχους και είναι της ίδιας δυναμικής με τους τρεις αντιπάλους που έχει ήδη αντιμετωπίσει ο Παναιγιάλειος, με τα γνωστά αποτελέσματα. Η ποθητή μεταμόρφωση των «μελανόλευκων» είναι κάτι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, ωστόσο υποχρεούνται να βρουν τα αποθέματα του εγωισμού και της ποδοσφαιρικής αξιοπρέπειας για να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους προσφέρει κάτι βαθμολογικά.

ΜΕ «ΟΠΛΟ» ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ…
Η αλλαγή προπονητή -είθισται- να αλλάζει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να συμπράττει σε μία καλύτερη αγωνιστική τους εικόνα. Κάτι ανάλογο θέλει να «εισπράξει» και ο Παναιγιάλειος, στο Κυριακάτικο (9/5, 17.00) εκτός έδρας ματς με τον Πάμισο, μιας και οποιαδήποτε άλλη προσδοκία μεγάλης αγωνιστικής αλλαγής, είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί μετά από τις δύο προπονήσεις που έχει προλάβει να κάνει ο Μίλτος Γκόφας με τους ποδοσφαιριστές του.
Οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία τους κι αφού πέρασαν άπαντες -ως αρνητικοί- το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο, ανακοινώθηκαν οι 21 που θα στελεχώνουν τη «μελανόλευκη» αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για την Μεσσηνία την Κυριακή το μεσημέρι (12.00). Συγκεκριμένα σε αυτή συμμετέχουν οι: Καλλιακμάνης, Κοντογεώργος, Ψυχράμης, Βλάχος, Καφεντζής, Παπαδόπουλος, Σπανογιάννης, Παπασπηλιόπουλος, Μήτσης, Σουβατζόγλου, Πλατυκώστας, Μαραυγάκης, Σταθακόπουλος, Μπακατσέλος, Κουραχάνης, Σπηλιωτόπουλος, Καραμπούλας, Σπυρόπουλος, Λιάτος, Μαυρόπουλος και Μπούνας.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης