Π.Γ.Σ.: «Χτυπάει» για την κορυφή της επίθεσης

0
435

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων στον Παναιγιάλειο έχει ξεκινήσει, με την «μελανόλευκη πρώτη» να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (24/7, 19:00), στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Παράλληλα, βέβαια, η μεταγραφική αναζήτηση της Αιγιώτικης ομάδας, για να καλυφθούν τα κενά που δεδομένα υπάρχουν στο ρόστερ συνεχίζεται, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για άμεση ανακοίνωση τουλάχιστον μίας ακόμη μεταγραφής. Πιο συγκεκριμένα οι άμεσες προτεραιότητες των ιθυνόντων του Παναιγιάλειου, με δεδομένη την απόκτηση του Βασίλη Γαβριηλίδη (αμυντικός μέσος) μιας και απομένουν τα τυπικά, είναι η απόκτηση δύο φορ, ενός επιτελικού μέσου, ενός δεξιού οπισθοφύλακα και ενός ακραίου επιθετικού. Ονόματα ποδοσφαιριστών για τις παραπάνω θέσεις έχουν γραφτεί κι ακουστεί, ωστόσο μόνο δύο-τρία εξ αυτών απασχολούν πραγματικά τους «μελανόλευκους». Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν τις επόμενες ώρες την Αιγιώτικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση ενός επιθετικού που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα το «μελανόλευκο» ρόστερ αριθμεί 17 ποδοσφαιριστές -επίσημα- και πρόθεση των διοικούντων είναι να στελεχωθεί ανάλογα με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θέλει να έχει στη διάθεσή του ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Από εκεί και πέρα, μετά τις αιματολογικές εξετάσεις που κάνουν από την αρχή της βδομάδας οι «μελανόλευκοι», ανά γκρουπ, από την Κυριακή θα ξεκινήσουν και οι απαραίτητες εργομετρικές. Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση της Αιγιώτικης ομάδας και αναμένεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση, η παρουσίαση – συνέντευξη του νέου προπονητή του Παναιγιάλειου, Σπύρου Μπαξεβάνου, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα τη Δευτέρα το πρωί.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης