Π.Γ.Σ.: Το παιχνίδι Κυπέλλου θα καθορίσει το επόμενο φιλικό

0
439

Ο ορισμός της μέρας διεξαγωγής του εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη, θα καθορίσει και το εάν θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι οι «μελανόλευκοι» μέχρι το Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά εντός έδρας. Πληροφορίες, πάντως, θέλουν το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα του θεσμού να προσανατολίζεται να ζητήσει ως ημέρα διεξαγωγής του αγώνα την επόμενη Πέμπτη (21/9). Σε περίπτωση που οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε ο Παναιγιάλειος το Σάββατο θα υποδεχθεί ομάδα Γ’ Εθνικής -όμορου νομού-  η οποία έχει απαντήσει θετικά σε σχετικό αίτημα της Αιγιώτικης ομάδας.
Από εκεί και πέρα στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα οι «μελανόλευκοι», μετά το ρεπό της Δευτέρας, με τον Νίκο Κουρμπανά να τονίζει στους παίκτες του ότι πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να ξεπεράσουν τις αδυναμίες που έχει δείξει η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο Κορίνθιος τεχνικός αφού τους τόνισε ότι γενικά έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο φιλικό της Σπάρτης, στάθηκε σε μερικά αγωνιστικά στοιχεία τα οποία επειγόντως χρίζουν βελτίωσης, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στοιχεία όπως είναι η δυστοκία, η οποία είναι αποτέλεσμα του άγχους που υπάρχει για την κατάκτηση «φιλικής» νίκης αλλά και των κακών τελικών προσπαθειών, όπως επίσης και η στιγμιαία έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην ανασταλτική λειτουργία που έχει ως αποτέλεσμα να παραβιάζεται η «μελανόλευκη» εστία.
Τέλος, στο αγωνιστικό μέρος το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο απογευματινές προπονήσεις, με τον Αρναρέλλη να μένει εκτός μέχρι την Πέμπτη, λόγω ενός τραυματισμού που «κληρονόμησε» από το φιλικό της Σπάρτης.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης