Π.Γ.Σ.: Τεστ… υψηλών απαιτήσεων με την Κέρκυρα

0
558

Το πρώτο δυνατό «τεστ» και μάλιστα εκτός έδρας θα δώσει σε λίγες ώρες (18:00) ο Παναιγιάλειος στην Κέρκυρα, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά καλείται να βάλει τα δυνατά της και να δείξει εντός των τεσσάρων γραμμών ότι βελτιώνεται αγωνιστικά, ενόψει της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και αυτής του Κυπέλλου, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής, κόντρα στον Αρη στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι κι από την άλλη οι νησιώτες αναμένεται να δείξουν την πρέπουσα προσοχή στο αυριανό φιλικό, μιας και θα είναι το πρώτο παιχνίδι -έστω και φιλικό- με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο των Φαιάκων.

ΜΕ 22 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οι «μελανόλευκοι» αναχώρησαν χθες οδικώς για την Κέρκυρα, με τον Νίκο Κουρμπανά να ανακοινώνει αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους. Πρόκειται για τους Τσάπαλο (αγωνιστικοί λόγοι), Ιντζίδη (ανέτοιμος) και τους Παπαχρήστο, Βατουσιάδη, Γκούφα οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αθανασίου, Πολίτης, Ρέλλας, Τσερκέζος, Ντέμο, Κοντοχρήστος, Τσουρής, Βλάχος, Στίκας, Σμίλτος, Σακελλαρόπουλος, Γκούμας, Μπρους, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Κανάλες, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Γκούφας, Κόκκορης, Σταματής, Αρναρέλλης και Γεωργακόπουλος.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Από κει και πέρα, στο μεταγραφικό «μέτωπο», δύσκολα θα πρέπει να περιμένουμε κάποια ακόμη κίνηση. Παρότι διανύουμε ήδη την μεταγραφική περίοδο -μέχρι τις 11/9- αποκλειστικά για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι θα κινηθούν μόνο και εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, το οποίο παράλληλα θα είναι και βατό για τα οικονομικά δεδομένα της Αιγιώτικης ομάδας.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης