Π.Γ.Σ.: Πρεμιέρα Κυπέλλου – πρόκληση και με ιδιαιτερότητες!

0
457

Με το …δεξί στη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να μπει ο Παναιγιάλειος, που θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου (21/9, 20:30) τον Αρη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας και αρκετές ιδιαιτερότητες, στο οποίο ο Νίκος Κουρμπανάς και οι παίκτες του καλούνται να φέρουν εις πέρας την πρώτη τους εντός έδρας αγωνιστική αποστολή. Από την άλλη πλευρά, ο φιλόδοξος Αρης, με τον Αιγιώτη Δημήτρη Σπανό στον πάγκο του, έρχεται στο πόλη μας με σκοπό να κάνει επίσης ένα καλό ξεκίνημα…

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΝΤΡΑ
Με το καθιερωμένο χαλάρωμα οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν, σήμερα το απόγευμα, την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αρη. Το ευχάριστο για τον Νίκο Κουρμπανά είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση την απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Σμίλτου που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, την οποία «χρωστάει» από πέρυσι. Από εκεί και πέρα, μετά τη λήξη της χαλαρής τελευταίας προπόνησης, ανακοινώθηκαν οι 21 ποδοσφαιριστές που θα περιμένει (6.45 μ.μ.) αύριο στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου ο «μελανόλευκος» προπονητής, προκειμένου να καταρτίσει την 18άδα του παιχνιδιού. Πρόκειται για τους Αθανασίου, Πολίτη, Ρέλλα, Τσερκέζο, Παπαχρήστο, Κοντοχρήστο, Ιντζίδη, Στίκα, Βλάχο, Ντέμο, Γαβριηλίδη, Γκούμα, Μπρους, Καζναφέρη, Κριστέτο, Αρναρέλλη, Γκούφα, Σκαρτσίλα, Κόκκορη, Σταματή και Γεωργακόπουλο. Εκτός, πλην του τιμωρημένου Σμίλτου, έμειναν για αγωνιστικούς λόγους και οι Τσάπαλος, Κάναλς, Σακελλαρόπουλος, Τσουρής και Βατουσιάδης.
Στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την … πρεμιέρα και γνωρίζουν ότι για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους θα πρέπει να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου παιχνιδιού.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης