Π.Γ.Σ.: Ποδαρικό με απώλειες και απουσίες

0
496

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Μία πολύ δύσκολη αποστολή έχει να φέρει εις πέρας ο Παναιγιάλειος, αύριο (15:00) στα Τρίκαλα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.
Οι «μελανόλευκοι» καλούνται στο πρώτο παιχνίδι του 2016 να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα τους «ταλαιπωρούν» και ν’ αντιμετωπίσουν μία εκ των πρωτοπόρων της Football League. Μάλιστα η αυριανή αντίπαλος του Παναιγιάλειου, που έχει πραγματοποιήσει ήδη πολλές και ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις, έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση ενός εκ των δύο εισιτηρίων ανόδου, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι στον πάγκο της θα έχει τον Γιώργο Μαραντά που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν στον «μελανόλευκο» πάγκο, διαλαλώντας ότι θα στηρίξει (!) μέχρι τέλους την Αιγιώτικη ομάδα.

ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ
Στο αγωνιστικό… ποδαρικό της νέας χρονιάς, ο Παναιγιάλειος, καλείται να ανταποκριθεί αφήνοντας στο περιθώριο τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα οποία έχουν να κάνουν τόσο με το ελλιπέστατο ρόστερ που πλέον διαθέτει, όσο και με το γεγονός ότι στον πάγκο της θα βρεθεί ως υπηρεσιακός προπονητής, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος που είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αιγιώτικου συλλόγου.
Συγκεκριμένα ο Πυργιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Κρισμάρεβιτς και Πέριτς όπως επίσης και τους Μπούνα, Πίτκα, Μίλιτς, Ιωάννου και Σταμογιάννο που έχουν αποχωρήσει από το «μελανόλευκο» ρόστερ. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναιγιάλειος στην αυριανή «μάχη» θα στηριχθεί στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει στο ρόστερ και θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ
Η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η 18μελής αποστολή, η οποία αφού γευμάτισε αναχώρησε (13:00) για τα Τρίκαλα όπου και θα διανυκτερεύσει. Ετσι, με δεδομένες τις απουσίες των δύο τιμωρημένων, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πλην των δύο νεαρών Στίκα και Ζαχαρόπουλου. Συγκεκριμένα στη «μελανόλευκη» αποστολή είναι οι: Μπαλτιμάς, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κολόκας, Φωτιάς, Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Πέρεθ, Ζουνίνιο, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, Παπουτσής, Ρέλλας, Μαυρόπουλος, Γκουτσίδης, Γκούφα και Λινάρδος.

ΜΕ ΛΙΓΕΣ… ΠΙΝΕΛΙΕΣ
Σε ότι αφορά, τώρα, το αγωνιστικό μέρος ο Χρήστος Παρασκευόπουλος έχοντας ως «αντίπαλο» και την πίεση του χρόνου δούλεψε πολύ στον τομέα της ψυχολογίας, ενώ στις λίγες προπονήσεις που έκανε με τους «μελανόλευκους» προσπάθησε να περάσει κάποιες δικές του… πινελιές. Για το σχήμα που θα παρατάξει, ωστόσο, έδειξε ότι δεν είχε πάρει ακόμα τις τελικές του αποφάσεις και για τους «11» που θα παρατάξει κόντρα στα Τρίκαλα. Έτσι, εάν θέλουμε να κάνουμε μία πρόβλεψη βάσει των δοκιμών που έκανε, σίγουροι για το αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται οι Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κολόκας, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, ενώ για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις οι «εκλεκτοί» θα βρεθούν ανάλογα με τις αγωνιστικές αλλαγές που θα αποφασίσει να κάνει ο υπηρεσιακός προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας.