Π.Γ.Σ.: Πάει Κέρκυρα, «έκλεισε» διπλό φιλικό και με Σπάρτη

0
473

Μετά από μία σειρά φιλικών αγώνων, κόντρα σε ομάδες Γ’ Εθνικής οι οποίοι μάλιστα στην πλειοψηφία τους δεν άφησαν και τις καλύτερες αγωνιστικές εντυπώσεις, η Αιγιώτικη ομάδα καλείται το Σάββατο (18:00) να… βουτήξει στα βαθιά. Κι αυτό διότι, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ (λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής) θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι την Κέρκυρα. Μία δοκιμασία η οποία αν μη τι άλλο θα δώσει την ευκαιρία στον Νίκο Κουρμπανά να τσεκάρει την ομάδα του κόντρα σ’ έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Για το Σαββατιάτικο «τεστ» ο Κορίνθιος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Γκούφα και Βατουσιάδη, ενώ είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί και ο Παπαχρήστος για προληπτικούς λόγους. Αντίθετα τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Καζναφέρης και Ιντζίδης) αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Στο μεταξύ, σήμερα, οι ιθύνοντες της «Μαύρης Θύελλας» προγραμμάτισαν δύο ακόμα δυνατά φιλικά παιχνίδια (εκτός 10/9 και εντός 24/9), αυτή τη φορά με αντίπαλο ομάδα της Football League και συγκεκριμένα την Σπάρτη.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης