Π.Γ.Σ.: «Πάγωσε» το ενδιαφέρον για τον Μουζακίτη

0
312

Η χθεσινή έλευση του Μουζακίτη στο Αίγιο, όπως είναι φυσικό, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησής του από τους «μελανόλευκους», μιας και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού όπου ο Νίκος Κουρμπανάς θα ήθελε -εφόσον βρεθεί η προσιτή περίπτωση- να έχει μία ακόμη λύση στη διάθεσή του. Ομως, σήμερα, το ενδεχόμενο να ντυθεί στα μελανόλευκα αποκλείστηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ και με τη σύμφωνη γνώμη της τεχνικής ηγεσίας, τουλάχιστον για τώρα.
Συγκεκριμένα η αποχή του από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι κρίθηκε ανέτοιμος και θα χρειαζόταν περίπου ένα διάστημα τριών μηνών για να είναι ετοιμοπόλεμος, οδήγησε τους «μελανόλευκους» στην απόφαση να «παγώσουν» το ενδιαφέρον τους για τον Αριστείδη Μουζακίτη. Και λέμε να «παγώσουν», διότι οι διοικούντες την Αιγιώτιη ΠΑΕ δεν απόκλεισαν το ενδεχόμενο να επανεξεταστεί η περίπτωσή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου λογικά θα έχει καλύψει το χαμένο έδαφος που ήταν αποτέλεσμα του σοβαρού τραυματισμού που είχε στις αρχές Μαρτίου με τη φανέλα της Σπάρτης.

Η ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗ “ΠΟΡΤΑ” ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ
Η αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση Μουζακίτη, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι η μεταγραφική… ανησυχία του Παναιγιάλειου ατόνησε. Αντίθετα μάλιστα, από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος για τους άνεργους εκπνέει την Δευτέρα (11/9), ο Νίκος Κουρμπανάς έχει εκφράσει μία επιθυμία αναφορικά με ενδεχόμενη απόκτηση μεσοεπιθετικού και εφόσον βρεθεί η κατάλληλη περίπτωση δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης.  Μάλιστα, πληροφορίες, θέλουν τους «μελανόλευκους» να έχουν κάτι… κατά νου και να κρατούν στάση αναμονής. Αυτό σημαίνει ότι η μελανόλευκη “πόρτα” παραμένει ακόμη ανοικτή.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης