Π.Γ.Σ.: Μονές, διπλές και φιλικό την Κυριακή…

0
354

Απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των «μελανόλευκων», στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας τους. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι αρχικά η προπόνηση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο Δημητρόπουλου, όμως για τεχνικούς λόγους δεν ήταν εφικτό να το χρησιμοποιήσει η Αιγιώτικη ομάδα.
Από εκεί και πέρα οι συμμετοχές ποδοσφαιριστών ήταν οι ίδιες με την «πρώτη», με μοναδική διαφορά τη μη παρουσία του Ντε Σόουζα. Ο 18χρονος Βραζιλιάνος δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες για την επαγγελματική ομάδα, ωστόσο ενδέχεται να εξεταστεί ενδεχόμενη απόκτησή του για την αντίστοιχη των Νέων. Σε ότι αφορά το μεταγραφικό «μέτωπο», εξελίξεις θα πρέπει να αναμένουμε προς το τέλος της εβδομάδας, με τη διοίκηση να ακολουθεί προγραμματισμένη… στάση αναμονής.
Το σημερινό πρόγραμμα των «μελανόλευκων» περιλαμβάνει προπόνηση πρωί – απόγευμα, ενώ με σχετικό δελτίο Τύπου η ΠΑΕ γνωστοποίησε το πρόγραμμα προπονήσεων όλη της βδομάδας, όπως επίσης και εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή (30/7, 19:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος αναφέρει:
Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος κάνει γνωστό το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας μέχρι και την Κυριακή, 30 Ιουλίου. Το πρόγραμμα καταρτίσθηκε έπειτα από την άψογη (για ακόμα μια φορά) συνεργασία μεταξύ των μελών της διοίκησης του Παναιγιαλείου και του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας, το οποίο ευχαριστούμε δημοσίως.
Οι ημέρες, οι ώρες και τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι προπονήσεις μας έχουν ως εξής:
Τρίτη 25/7: Γήπεδο Δημητρόπουλου (7 μ.μ.).
Τετάρτη 26/7: Δημοτικό στάδιο Αιγίου (8 π.μ.) και γήπεδο Τέμενης (7 μ.μ.).
Πέμπτη 27/7:  Γήπεδο Δημητρόπουλου (7 μ.μ.).
Παρασκευή 28/7: Γήπεδο Τέμενης (8 π.μ.) και γήπεδο Δημητρόπουλου (7 μ.μ.).
Σάββατο 29/7: Δημοτικό στάδιο Αιγίου (7 μ.μ.).
Κυριακή 30/7: Φιλικός αγώνας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης