Π.Γ.Σ.: Με στόχο τη νίκη -για δύο λόγους- αντιμετωπίζει την Καλλιθέα

0
329

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Το θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να αυξήσει τη βαθμολογική του συγκομιδή και παράλληλα το δικαίωμα να ανανεώσει τη συμμετοχή του στο επόμενο Πρωτάθλημα της Football League, στοχεύει να κατακτήσει ο Παναιγιάλειος στο αυριανό (17:30) εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» απέναντι στην Καλλιθέα.
Οι «μελανόλευκοι» μετά τη μέτρια αγωνιστική του εικόνα και την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει αφενός να επιστρέψουν στις καλές του παρουσίες και αφετέρου να κερδίσει κάτι βαθμολογικά. Παράλληλα, βέβαια, η Αιγιώτικη ομάδα θέλει με τον δικό της τρόπο να αποδώσει και φόρο τιμής στον «δικό» της άνθρωπο – παράγοντα Βασίλη Κατσίβελο, που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας και πλέον θα παρακολουθεί από ψηλά την αγαπημένη του ομάδα, στην οποία πρόσφερε τόσα πολλά και σίγουρα ήθελε να της προσφέρει πολύ περισσότερα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΣΚΑΡΤΣΙΛΑΣ
Η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, με χαλαρό τρέξιμο, σπριντ και στατικές φάσεις ενώ αμέσως μετά ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ανέλυσε μέσω βίντεο τον τρόπο ανάπτυξης της αθηναϊκής ομάδας, στους ποδοσφαιριστές του. Ο Πυργιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γκατσέσα, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Λεωνίδα Σκαρτσίλα στο αυριανό παιχνίδι. Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής, μετά το τροχαίο που είχε την Παρασκευή, προπονήθηκε σήμερα σε χαλαρούς ρυθμούς και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την Αθήνα. Η συμμετοχή του, ωστόσο, στο αρχικό σχήμα θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή, αν και οι ενοχλήσεις που είχε στον ώμο έχουν υποχωρήσει. Η «μελανόλευκη» αποστολή αμέσως μετά αναχώρησε για το Παλαιό Φάληρο όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο και σ’ αυτή συμμετέχουν οι: Αθανασόπουλος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Ζαχαρόπουλος, Ζουνίνιο, Λινάρδος, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Γκουτσίδης, Στίκας και Γκούφα.

ΓΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΟΙ «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ»
Σε ότι αφορά τα πλάνα 11άδας με εξαίρεση τον Σκαρτσίλα, στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές προσώπων. Έτσι στο αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι οι Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σπίνουλας, Κολόκας, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Ζουνίνιο, Μπουρλάκης, Λινάρδος, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορέσει τελικά να ξεκινήσει ο Αιγιώτης επιθετικός τότε ένας εκ των Γκούφα και Γκουτσίδη θα χριστεί βασικός, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει την τελική επιλογή του προπονητή του.