Π.Γ.Σ.: Μέτριος και στο φιλικό με τον Βόλο…

0
379

Το ζητούμενο στα φιλικά προετοιμασίας, για όλες τις ομάδες, είναι η σταδιακή βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας, από παιχνίδι σε παιχνίδι, κάτι το οποίο όμως δεν έδειξε ο Παναιγιάλειος στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλου, όπου και πάλι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα. Οι «μελανόλευκοι», που συμπλήρωσαν τρεις ημέρες παραμονής στην Πορταριά -όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους- δεν μπόρεσαν να δείξουν κάποια στοιχεία βελτίωσης σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα εκτός από τη φιλική νίκη (1-0 με γκολ που σημείωσε ο Μελισσόπουλος στο 70′) να κερδίσει και τις εντυπώσεις.
Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είδε την ομάδα του να παρουσιάζει προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, κυρίως λόγω της πίεσης που άσκησε ο αντίπαλος, να μην μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μην εκμεταλλεύεται τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε αλλά και να δέχεται ένα γκολ από αδράνεια της άμυνας. Στοιχεία τα οποία, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον προπονητή της Αιγιώτικης ομάδας. Από τη σημερινή εμφάνιση των «μελανόλευκων», πάντως, ξεχώρισαν οι Κριστέτο και Μπρους οι οποίοι αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν από μόνοι τους να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα του Παναιγιάλειου.
Η σύνθεση του Παναιγιάλειου: Τσάπαλος (30′ Πολίτης / 60′ Αθανασίου), Τσερκέζος (57′ Ρέλλας), Παπαχρήστος (57′ Κάναλς), Στίκας (73′ Σακελλαρόπουλος), Ντέμο (46′ Βατουσιάδης), Γκούμας (70′ Σμίλτος), Γαβριηλίδης (57′ Μπρους), Σκαρτσίλας (60′ Γκούφας), Σταματής (78′ Μπίτρας), Κριστέτο (80′ Κόκορης), Ρινάλντι (46′ Κοντοχρήστος).

“ΕΚΛΕΙΣΕ” ΑΡΝΑΡΕΛΛΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ…
Στο μεταγραφικό «μέτωπο», η Αιγιώτικη διοίκηση ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη. Η εν λόγω μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά -εκτός απροόπτου- την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα για την απόκτηση φορ, οι «μελανόλευκοι» αναμένουν μέχρι το Σάββατο τον Κώστα Γεωργακόπουλο στην Πορταριά. Σε περίπτωση που ο νεαρός επιθετικός επιλέξει άλλο «σταθμό», τότε θα στραφούν στις άλλες δύο περιπτώσεις που έχουν ως εναλλακτικές λύσεις.

  • Φωτό θέματος από την προετοιμασία της ομάδας στην Πορταριά

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης