Π.Γ.Σ.: Κρίσιμα διοικητικά 24ωρα…

0
781

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Το ενδιαφέρον της ομάδας επιχειρηματιών για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι από χθες το βράδυ και επίσημο. Ο εκπρόσωπος και μέλος της ομάδας επιχειρηματιών Παύλος Αποστολόπουλος, συναντήθηκε με παράγοντες της Αιγιώτικης ομάδας συζήτησαν και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.
Η δημοσιογραφική ομάδα του «Aigialeiaspor» σε συνέχεια της προσπάθειας έγκυρης ενημέρωσης και πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας θα προσπαθήσει να σας ενημερώσει για όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας όσα πρέπει να δημοσιοποιηθούν -τουλάχιστον- μέχρι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση…

ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ …ΑΓΚΑΘΙΑ
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με την απαραίτητη χρονική σειρά. Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης, για το περασμένο Σάββατο, συνάντησης κλείστηκε -όπως σας είχαμε αποκαλύψει- νέα συνάντηση για χθες, Δευτέρα. Συγκεκριμένα η συνάντηση που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (20:00), σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο της Αιγιάλειας, αρχικά μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα και του Αθηναίου επιχειρηματία Παύλου Αποστολόπουλου και στη συνέχεια με τη συμμετοχή και του προέδρου της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, Πάνου Κουτρόπουλου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι δύο «μελανόλευκοι» παράγοντες ενημέρωσαν τον κ. Αποστολόπουλο για τις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ, για τις οποίες ωστόσο ήταν κατά μεγάλο ποσοστό ενήμερος, μετά από «έρευνα» που είχε γίνει για λογαριασμό της ομάδας των ενδιαφερομένων. Ομως, παρότι οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι μέσα στο χρηματικό ποσό που είχαν εξαρχής αποφασίσει οι ενδιαφερόμενοι να διαθέσουν για να αναλάβουν τα διοικητικά ηνία της ΠΑΕ, στην αρχή της συζήτησης προέκυψαν δύο οικονομικά «αγκάθια» που αφορούν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν και λόγο «ναυαγίου». Και λέμε ενδέχεται, διότι το Σαββατοκύριακο η ομάδα επιχειρηματιών θα εξετάσει όλα τα δεδομένα -μαζί με τα καινούργια- και αναλόγως θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει ή όχι στην επίτευξη συμφωνίας.

ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΜΑΔΑ…
Σε ότι αφορά, τώρα, τη στελέχωση της ομάδας των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, αν και αρχικά είχαμε αναφέρει ότι είναι τριμελής, τελικά σε αυτή είναι κι ένας ακόμη επιχειρηματίας μεγάλης οικονομικής βάσης και γνώστης του ποδοσφαίρου. Ετσι, το μόνο που μπορούμε να πούμε μέχρι τώρα, στην τετραμελή ομάδα επιχειρηματιών οι δύο ασχολούνται με είδη ένδυσης, ο τρίτος εμπορεύεται και εισάγει αυτοκίνητα γερμανικής μάρκας και είναι πολλά χρόνια χορηγός ομάδας Σούπερ Λιγκ, ενώ ο τέταρτος που είναι πρόεδρος συλλόγου Γ’ Εθνικής που πρωταγωνιστεί, έχει προσωπικές φιλικές σχέσεις με μεγαλομέτοχο μεγάλης ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και συγγενής του είναι μέτοχος της εν λόγω ΠΑΕ, με αρκετά μεγάλο ποσοστό, ενώ επαγγελματικά μεταξύ των εταιριών που έχει είναι και μία κατασκευαστική.