Π.Γ.Σ.: Θλάση ο Τσερκέζος, ενδεχόμενη αναβολή της σέντρας

0
346

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Αιγιώτικης ομάδας επιβεβαιώθηκαν, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής να δείχνουν τελικά ότι ο Δημήτρης Τσερκέζος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο «μελανόλευκος» αμυντικός μπαίνει στα… πιτς περίπου για ένα δεκαήμερο και θα γίνει αγώνας δρόμου προκειμένου να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Κουρμπανά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτη (22/10).
Μία πρεμιέρα η οποία, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να… μετατεθεί λόγω ΕΕΑ. Συγκεκριμένα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αδυνατεί να συνεδριάσει και να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων προκειμένου να δώσει τα απαραίτητα πιστοποιητικά συμμετοχής, μιας και… ξέμεινε από πρόεδρο και αναπληρωτή πρόεδρο λόγω παραιτήσεών τους. Από την πλευρά της επιτροπής υποστηρίζεται ότι γίνεται προσπάθεια για να συνεδριάσει την επόμενη βδομάδα (19/10) κι αφού πρώτα έχουν αντικατασταθεί οι δύο παραιτηθέντες. Πάντως η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει επισήμως, μέχρι τις αρχές της ερχόμενης βδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη (17/10). Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, η καθυστέρηση της πρώτης σέντρας στην Football League θα μετατεθεί τουλάχιστον για μία εβδομάδα.
Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί στο γήπεδο Δημητρόπουλου, μιας και υπήρξε αλλαγή προγράμματος το οποίο ήθελε την προπόνηση να γίνεται στο δημοτικό στάδιο. Πάντως, παρότι είναι σε… αμφισβήτηση η πρώτη σέντρα, ο Παναιγιάλειος προετοιμάζεται για την ανακοινώσιμη ημερομηνία της πρεμιέρας και στα πλαίσια αυτά να θυμίσουμε ότι το Σάββατο (16:00) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας την Α.Ε. Καραϊσκάκης, στο γήπεδο της Φιλιππιάδας.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης