Π.Γ.Σ.: Η… προεπιλογή κατέληξε σε τρεις υποψήφιους

0
391

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες στον Παναιγιάλειο, καθώς η διοίκηση είναι σε αναζήτηση του προπονητή που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο. Οι προτάσεις που έχει δεχτεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μετά τη γνωστοποίηση της λύσης της συνεργασίας με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, είναι γεγονός ότι είναι πολλές ωστόσο οι διοικούντες δεν θέλουν να βιαστούν. Eχοντας κάνει μία προεπιλογή, από τη λίστα των μέχρι τώρα προτεινόμενων προπονητών, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, αξιολογούν και φαίνεται να έχουν καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πληροφορίες θέλουν την επιλογή του νέου προπονητή να έχει αναλάβει προσωπικά ο Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος και κάνει τις απαραίτητες επαφές με υποψήφιους προπονητές. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν η τελική απόφαση για τον «εκλεκτό» να γίνεται γνωστή ίσως και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Με τρεις απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας. Ο εκτελών χρέη υπηρεσιακού προπονητή, Αλέκος Σπυρόπουλος, δεν έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές (Βατουσιάδη, Μπρους και Γκούφα) που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι τίθενται νοκ-άουτ κι από το Κυριακάτικο (18:00) εντός έδρας φιλικό με την Αχαϊκή, το οποίο θα είναι το πρώτο εντός έδρας, μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μπαξεβάνου από το «μελανόλευκο» πάγκο αλλά και την επιστροφή της ομάδας από το Πήλιο.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης