Π.Γ.Σ.: Ετοιμος για Σπάρτη και θετικό ξεκίνημα!

0
372

Τα… ψέματα τελείωσαν. Η προετοιμασία, τα φιλικά παιχνίδια αλλά και αυτά του Κυπέλλου ανήκουν στο παρελθόν. Ο Παναιγιάλειος σε λίγες ώρες ρίχνεται στη «μάχη» της Football League, όπου έχει θέσει ως στόχο μία καλή πορεία και ει δυνατόν ένα καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα από πέρυσι. Η πρώτη του αποστολή είναι εκτός έδρας κόντρα σ’ ένα αντίπαλο, όπου η παράδοση δεν είναι με το μέρος του, μιας και σε παιχνίδι πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον κερδίσει.
Ο Νίκος Κουρμπανάς και οι παίκτες του, μετά την μέτρια εικόνα τους στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, θέλουν να «σβήσουν» άμεσα τα… κακώς κείμενα και να κάνουν ένα θετικό και παράλληλα αισιόδοξο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Τα στοιχεία για να πετύχουν τον πρώτο τους στόχο υπάρχουν στο «μελανόλευκο στρατόπεδο», ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για να τα καταφέρουν, είναι να τα δείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα θετικό ξεκίνημα.

ΜΕΣΑ Ο ΑΡΝΑΡΕΛΛΗΣ, ΕΞΩ Ο ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ
Στην αποστολή Κυπέλλου ο Νίκος Κουρμπανάς είχε κάνει την έκπληξη αφήνοντας εκτός αποστολής τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη, ο οποίος θεωρείται και είναι ένα από τα «βαριά όπλα» του φετινού Παναιγιάλειου, για αγωνιστικούς λόγους. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο «μελανόλευκος» τεχνικός συνέχισε τις… εκπλήξεις και αυτή τη φορά η νέα έκπληξη είχε διαφορετικό ονοματεπώνυμο. Συγκεκριμένα εκτός 18άδας έμεινε για αγωνιστικούς λόγους ο Κώστας Καζναφέρης, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Αρναρέλλης, όπως επίσης και ο Σμίλτος. Από εκεί και πέρα εκτός των δύο παραπάνω, στη «μελανόλευκη» αποστολή είναι ακόμα δύο νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Τσερκέζο που ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού αλλά και τον Βασίλη Γαβριηλίδη που είχε αποκλειστεί για αγωνιστικούς λόγους. Ετσι την πρώτη αποστολή πρωταθλήματος του Παναιγιάλειου στελεχώνουν οι: Πολίτης, Αθανασίου, Ρέλλας, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Κοντοχρήστος, Στίκας, Ιντζίδης, Γκούμας, Σμίλτος, Γαβριηλίδης, Μπρους, Κριστέτο, Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας, Σταματής, Γκούφα και Γεωργακόπουλος.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ…
Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό (15:00) εκτός έδρας αγώνα με την Σπάρτη, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Σε ότι αφορά τα πλάνα 11άδας, το πιθανότερο είναι αυτά να συμπεριλαμβάνουν τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα, αν και στις δύο τελευταίες προπονήσεις ο Κορίνθιος τεχνικός δεν… άνοιξε τα χαρτιά του. Φανέλα βασικού φαίνεται να διεκδικούν οι Τσερκέζος, Αρναρέλλης και ένας εκ των Μπρους – Γαβριηλίδη στη μεσαία γραμμή, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και οι δύο και να μείνει εκτός ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Πάντως θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει οι Πολίτης Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Στίκας, Γκούμας, Σκαρτσίλας, και Γεωργακόπουλος.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης