Π.Γ.Σ.: Ανάμεσα σε δύο… επιλογές

0
520

Μετά την απρόσμενη διακοπή συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό, η διοίκηση της Αιγιώτικης ομάδας είναι σε αναζήτηση του διαδόχου του με στόχο ο νέος «τιμονιέρης» να έχει επιλεγεί το αργότερο μέχρι μεθαύριο Τετάρτη. Κι αυτό διότι ο χρόνος περνάει και με δεδομένο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει αναγκαστικά “παγώσει”, οι διοικούντες δεν θέλουν να προχωρήσουν σε κάποιες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας βρίσκεται προγραμματισμένα στην Αθήνα για θέματα της Football League αλλά και της ΕΕΑ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να κάνει και κάποιες επαφές για το θέμα του προπονητή. Οι πληροφορίες, πάντως, θέλουν τους «μελανόλευκους» να έχουν κατασταλάξει σε δύο περιπτώσεις, από τις οποίες θα γίνει και η τελική επιλογή. Πάντως, σύμφωνα με την επιθυμία της διοίκησης του Παναιγιάλειου, ο νέος προπονητής θα πρέπει να έχει εμπειρία Football League και να έχει δείξει ότι μπορεί να δουλέψει και με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ
Από εκεί και πέρα, εν μέσω της αναζήτησης «τιμονιέρη», το θέμα του Δημητρόπουλου δείχνει να έχει μπει στην τελική ευθεία και την Παρασκευή -εκτός απροόπτου- αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Αυτό σημαίνει ότι και με τη… βούλα, ο Παναιγιάλειος την νέα αγωνιστική περίοδο θα χρησιμοποιεί το εν λόγω γήπεδο για προπονητήριο, με τους «μελανόλευκους» να αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα συντήρησής του.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης