“Παρών” ο Σ.Ε.Π.Α. στο σεμινάριο πιστοποίησης διαιτητών

0
480

Το παρόν στο σεμινάριο πιστοποίησης των διαιτητών που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, έδωσε σήμερα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας (Σ.Ε.Π.Α.), αποτελούμενους από τον πρόεδρο Κώστα Αγοράκη, τον αντιπρόεδρο Θανάση Παπουτσή, τον αναπληρωτή γραμματέα Αγγελο Βαρνακιώτη και το μέλος Νίκο Ορφανίδη.
Εκ μέρους του Σ.Ε.Π.Α. απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Αγοράκης, ενώ εξαιρετική ήταν η ομιλία του αναπληρωτή γραμματέα Αγγελου Βαρνακιώτη, που ανέλυσε την ενότητα “Σχέσεις ποδοσφαιριστή-διαιτητή”. Μέσα από 30 λεπτά “καθηλωτικής” ομιλίας, ο κ. Βαρνακιώτης στόχευσε στους ρόλους που πρέπει να έχουν ποδοσφαιριστής και διαιτητής μέσα στο γήπεδο, ζητώντας από τους διαιτητές να γίνουν οι “δικαστές” με την καλή έννοια, οι οποίοι δεν θα κοιτάνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ούτε τις πιθανές φιλίες με ποδοσφαιριστές και θα προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα το έργο τους, σεβόμενοι πάνω από όλα τον εαυτό τους.
Γενικά ήταν μια εξαιρετική ημερίδα και άμεσος.στόχος του Σ.Ε.Π.Α. σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών είναι να πραγματοποιήσει εκ νέου ένα σεμινάριο προς τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενημερωθούν για τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας. Επίσης στις σκέψεις του Συνδέσμου είναι η δημιουργία προγράμματος για τις ομάδες, παρακολούθησης τέτοιων εκπαιδευτικών μαθημάτων από τον Σύνδεσμο Διαιτησίας.


Ανακοίνωση Σ.Ε.Π.Α.