Μουντιάλ 2018: Η στοιχηματική τριάδα της πρώτης αγωνιστικής

0
375

Μετά τα ειδικά, έφτασε η ώρα και για το πρώτο συμβατικό στοίχημα, το οποίο και βγήκε μέσα από όλα τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής.
Αρχικά, επέλεξα την Δανία η οποία και υπερτερεί σαφώς σε εμπειρία και ελαφρώς σε ποιότητα και φυσική κατάσταση εις βάρος του Περού. Επιπλέον, θεωρώ ότι η παρουσία του, παικταρά μεν ανέτοιμου δε, Γκερέιρο θα γυρίσει μπούμερανγκ κόντρα στην καλή άμυνα των Δανών, οι οποίοι και ένα γκολ τουλάχιστον μπροστά, το «έχουν». Όσο για το 2,20,είναι οριακά αποδεκτό.
Ύστερα, το μάτι μου έπεσε αμέσως στο 1,85 του αμφίσκορου στο Γερμανία-Μεξικό. Αφενός δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός για να φανταστεί ότι η Γερμανία θα σκοράρει, ειδικά κόντρα στην αδύναμη άμυνα του Μεξικού και αφετέρου, δύσκολα και η λατινοαμερικάνικη ομάδα να μείνει «άσφαιρη» με την επιθετική ποιότητα που διαθέτει. Επομένως το 1,85 αποτελεί ξεκάθαρη παικτική αξία.
Τέλος, προτίμησα τελικά τον άσσο της Σουηδίας κόντρα στην ελλειπή Ν.Κορέα. Οι σκανδιναβοί διαθέτουν μια σταθερή άμυνα, ικανή να κρατήσει το μηδέν, ενώ από την μέση και μπροστά, παρότι δεν «μαγεύουν» κιόλας, έχουν αρκετή ποιότητα με τους Φόρσμπεργκ και Μπεργκ κυρίως, ώστε να παραβιάσουν 1-2 φορές την αδύναμη ελέω απουσιών Νοτιοκορεατική άμυνα, με το 1,95 να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο του αναμενομένου. Η τριάδα αυτή αποδίδει συνολικά 7,93 φορές τα λεφτά μας.

ΣΥΝΟΨΗ:
Περού-Δανία 2 (2,20)
Γερμανία-Μεξικό G-G (1,85)
Σουηδία-Ν. Κορέα 1 (1,95)
Απόδοση τριάδας: 7,93


Επιμέλεια: Χρήστος Μανοδήμος