Κύπελλο Ερασιτεχνών: Α.Ο. Διακοπτού-Αιγείρα 2-0

0
480

Σαν ένα επίσημο …φιλικό αντιμετώπισαν το Διακοπτό και η Αιγείρα το μεταξύ τους παιχνίδι για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με την ομάδα του Μιχάλη Τρίψα να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να πανηγυρίζει τη νίκη – πρόκριση με σκορ 2-0.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 26’ με όμορφο πλασέ του Ηλία Τριανταφυλλόπουλου, έπειτα από μπαλιά του Γεωργακόπουλου, ενώ είχαν και τις ευκαιρίες -κυρίως με τους Τριανταφυλλόπουλο και Μητρόπουλο- να πετύχουν κι άλλο τέρμα. Και στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα και στο 59’ το Διακοπτό ζευγάρωσε τα τέρματά του αυτή τη φορά με σουτ του Παναγιώτη Μητρόπουλου από τον άξονα. Στη συνέχεια υπήρξαν κι άλλες φάσεις όπου το σκορ θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά ο γκολκίπερ της Αιγείρας Ανδρέας Βασιλακόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις σε σουτ των Γεωργίου, Μητρόπουλου και Κριστιάν.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας αντιμετώπισε προβλήματα στον χώρο του κέντρου, ωστόσο είχε κι αυτή δύο – τρεις περιπτώσεις στις οποίες απείλησε να μειώσει, αλλά εξουδετερώθηκαν από τον σταθερό τερματοφύλακα Κώστα Μακρή.

Α.Ο. Διακοπτού: Μακρής, Μαμάκης (68’ Θεοδούλης), Ραμπαβίλας, Αντ. Παξιμάδης, Ι. Παξιμάδης, Γεωργακόπουλος (56’ Μπακατσέλος), Κριστιάν, Γεωργίου, Τριανταφυλλόπουλος (70’ Μ. Θεοδωρόπουλος), Γ. Χριστοδουλόπουλος, Μητρόπουλος (60’ Τσέντζος).
Αιγείρα: Βασιλακόπουλος, Παπαχριστόπουλος (75’ Κριτάκης), Παναγιωτόπουλος, Αγγ. Σκάζας, Β. Σκάζας, Απ. Νακελλάρης, Ψαρράκος (68’ Ρηγανάς), Σερβές, Κλουκίνας, Ροβήλος, Β. Νακελλάρης (68’ Γκολφινόπουλος).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας