Καλάβρυτα: Πρώτη φιλική νίκη (3-0) επί του Αχιλλέα Καμαρών

0
361

Αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο και δείχνοντας σαφώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο -σε σύγκριση με τα προηγούμενα φιλικά- η Α.Ε. Καλαβρύτων επικράτησε με σκορ 3-0 του Αχιλλέα Καμαρών, στο τρίτο κατά σειρά «τεστ» προετοιμασίας.
Από το ξεκίνημα η ομάδα του Κωστή Βλάχου έβγαλαν καλές ενέργειες και δημιούργησαν φάσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτελεσματικότητα στο τελείωμα. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ισόπαλό χωρίς τέρματα, καθώς ούτε το «συγκρότημα» του Σάκη Μπαβιώλη μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ κάποιες φάσεις που είχε.
Στην επανάληψη του αγώνα η πλάστιγγα έγειρε καθαρά στο μέρος των Καλαβρυτινών, οι οποίοι πέτυχαν τρία τέρματα με τους Βραχλιώτη, Κοντογεώργης και Δημόπουλο, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Α.Ε. Καλαβρύτων: Λέσης, Διον. Καλαμαράς, Αλεξόπουλος,  Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Σταματόπουλος, Γκεράρντ, Κουτρουμάνης, Δημ. Καλαμαράς, Γ. Τσαβαλάς.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ν. Τσαβαλάς, Μπαχάς, Κοντογεώργης, Γουλιμής, Τζόβολος, Γ. Αναγνωστόπουλος, Δημόπουλος, Στέργιος και Βραχλιώτης.
Αχιλλέας Καμαρών: Ψαριάδης, Ρουμελιώτης, Μπαρμπούνης, Ντακούλιας, Νικολάου, Πέτσι, Καρέλης, Μητρόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκοτσόπουλος, Γιαννούλιας.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καλαντζής, Γιαννέλος, Μακρής, Στ. Καραχάλιος, Κόκλας και Π. Καραχάλιος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας