Θύελλα Αιγίου: Πάτησε …χόρτο ενόψει της νέας σεζόν (2017-18)

0
426

Την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της -στο δημοτικό στάδιο Αβύθου- διανύει η Θύελλα Αιγίου, η οποία θα βρεθεί για 4η συνεχόμενη σεζόν στην αφετηρία της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, πάντα υπό τις οδηγίες του προπονητή Κυριάκου Αθανασίου.
Το Αιγιώτικο «συγκρότημα», που πρωταρχικό στόχο έχει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει την παραμονή του, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα εμφανιστεί ριζικά ανανεωμένο ως προς το ρόστερ, καθώς ο βασικός κορμός έχει αποχωρήσει. Ωστόσο η δουλειά γίνεται με την ίδια φιλοσοφία, που δεν είναι άλλη από την συμμετοχή και προώθηση των νεαρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μάλιστα στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας η Θύελλα Αιγίου θα έχει μακράν το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας!
Στην «πρώτη» της Θύελλας, έδωσαν το παρόν 26 ποδοσφαιριστές: Πράσινος, Α. Δημόπουλος, Λιάτος, Γιαννόπουλος, Δαυλάς, Ραμπούζια, Ράμμος, Ζαφειρακόπουλος, Μουκάι, Νικολάου, Ανδριόπουλος, Ψυχράμης, Σκιαδάς, Λαμπίρης, Μπλάτα, Σπηλιωτόπουλος, Κ. Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ασημακόπουλος, Ασπρούκος, Ροδόπουλος, Περισνάκα, Αθανασίου, Μαραγκός, Αρβανίτης και Γκούτσε. Αντίθετα, απουσίαζαν δικαιολογημένα 4 ποδοσφαιριστές: Νταλάκος, Λαλαής, Γκοτσόπουλος και Μητρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας