Θύελλα Αιγίου: Αποχώρησαν οι αφοί Παξιμάδη!

0
560

Μετά από μία μακροχρόνια και επιτυχημένη ποδοσφαιρική πορεία, οι Γιάννης και Αντώνης Παξιμάδης αποχώρησαν από την Θύελλα Αιγίου γεμάτοι έντονα συναισθήματα. Και οι δύο αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν της Θύελλας (εκ των αρχηγών και κομματιών της αμυντικής λειτουργίας) και ήσαν αρωγοί καθ’ όλη την ανοδική πορεία της Αιγιώτικης ομάδας, με αποκορύφωμα την παρουσία της στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας και πλέον την καθιέρωσή της (4η συνεχή χρονιά).

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΞΙΜΑΔΗ
«Μετά από πολλά χρόνια, αναγκάζομαι λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων να αποχωρήσω από την ομάδα. Νιώθω γεμάτος μιας και η ομάδα βρίσκεται στη κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία και μπορούν να αγωνίζονται σε αυτή νέα και ταλαντούχα παιδιά. Σε αυτό έχουν συμβάλλει σημαντικά μερικοί άνθρωποι τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την πολυετή και άψογη συνεργασία μας. Ξεκινώντας από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Παξιμάδη για τον συνεχή αγώνα που δίνει, τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου για τη καθημερινή δουλειά του που έχει άμεσο αντίκτυπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τους συμπαίκτες μου που συνεργαστήκαμε για να φτάσει η ομάδα εκεί που βρίσκεται τώρα, καθώς και όλους όσους ήταν στο πλάι της ομάδας και βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο. Εις το επανιδείν».

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΞΙΜΑΔΗ
«Είναι δύσκολο να φεύγεις από μια ομάδα που επί 13 χρόνια έχεις γνωρίσει αμέτρητες χαρές, λύπες, πρωταθλήματα, υποβιβασμό δίνοντας κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων σου. Παρόλα αυτά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα πρέπει να γίνει κι αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους της Θύελλας που έχουν καταφέρει ώστε ο σύλλογος να είναι ο μεγαλύτερος μετά τον Παναιγιαλειο στην Αιγιάλεια και μια από τις μεγαλύτερες πηγές ταλέντων στην Αχαΐα. Εύχομαι σε όλους υγεία για τη νέα χρονιά και να εκπληρωθούν οι στόχοι που θα μπουν».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας