Ε.Π.Σ.Α.: Οι αποφάσεις από την χθεσινή συνεδρίαση

0
820

——————————————————————
Ανακοίνωση Ε.Π.Σ. Αχαΐας
——————————————————————
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας συνεδρίασε την Τετάρτη 30/3/2016 και αποφάσισε τα εξής:
1.
Την θέση της κας Φλωράτου Αμαλίας στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ.Α. αναλαμβάνει ο Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Α. Μπαλαφούτης Δημήτριος.
2. Αποφασίστηκε ομόφωνα το χρέος της Παναχαϊκής από την κατάθεση δελτίων, λόγω της οικονομικής κατάστασης του σωματείου, να μην διεκδικηθεί από την Ε.Π.Σ.Α. καθώς και η οφειλή του σωματείου Ατρόμητος Λάππα Α.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα να διαγραφεί λόγω μη ύπαρξής του.
3. Αποφασίστηκε το ράντισμα των χόρτων στα τρία Ενωσιακά γήπεδα (Ανδρέας Κάνιστρας, Προσφυγικών, Αγυιάς).
4. Θα διοργανωθεί από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας ημερίδα με τίτλο “Το Ποδόσφαιρο χαρίζει Ζωή” και με σκοπό ενημέρωσης και παρότρυνσης όλων όσων ασχολούνται με το Αχαϊκό Ποδόσφαιρο να γίνουν δότες μυελού των οστών, σε χώρο που θα ανακοινωθεί, όπου θα τιμηθούν ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π. (Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών), ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Δημόπουλος Σάκης, για την προσφορά του Π.Σ.Α.Π., ο διεθνής ποδοσφαιριστή Μόρας Βαγγέλης για την ενεργοποίηση της κοινωνίας στο θέμα της προσφοράς μυελού των οστών, ο Υφυπουργός Κοντονής Σταύρος για την προσφορά του στο Ποδόσφαιρο και τη βοήθειά του για την κατασκευή του γηπέδου των Πρσφυγικών και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Συναδινός Ιούλιος.
5. Το Δ.Σ. πήρε απόφαση και όρισε υπεύθυνη χορηγιών  καθώς και υπεύθυνη στο οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης που προαναφέραμε την κυρία Χρυσούλα Σταθοπούλου.