Εναρξη Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Καλαβρύτων

0
314

Με αισιοδοξία και χαμόγελα ξεκίνησε την Τετάρτη (4/10) η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ενωσης Καλαβρύτων παρουσία του προέδρου της ομάδας κου Τάκη Βαρβιτσιώτη, του υπευθύνου των Ακαδημιών κου Θύμιου Φλογερά και του ταμία του Συλλόγου κου Παναγιώτη Λιακόπουλου.
Οι μικροί αθλητές συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, ενημερώθηκαν από την Διοίκηση, αντάλλαξαν απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας για την νέα χρονιά και γνώρισαν τους προπονητές τους, που για την φετινή χρονιά θα είναι οι κύριοι Παπαχριστόπουλος Νίκος (Διευθυντής του ΚΕΔΙΚ) και Κώστα Βλάχος προπονητής της πρώτης ομάδας της Α.Ε.Κ. και για πολλά χρόνια υπεύθυνος και προπονητής στις Ακαδημίες της Θύελλα Αιγίου. Στο προπονητικό δυναμικό της Ακαδημίας θα βοηθήσει και ο κος Νίκος Πατερέλης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ομάδας στην παρουσίαση των προπονητών, ευχαρίστησε δημόσια τον μέχρι πρότινος προπονητή των Ακαδημιών κο Αλέκο Χουλιάρα για την εξαίρετη δουλειά του και που για προσωπικούς λόγους δεν θα είναι φέτος στο δυναμικό της ομάδας.
Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας και ο υπεύθυνος Ακαδημιών ενημέρωσαν τους γονείς για την συνάντηση που είχαν στο «Σήμαντρο» Αιγιαλείας, μεταξύ των δώδεκα ακαδημιών της Αιγιαλείας και Καλαβρύτων σχετικά με τα νέα δεδομένα, που από φέτος έθεσε σε ισχύ η Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Οι γονείς θα ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία της Ακαδημίας και για οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση του προγράμματος.
Στόχος της ακαδημίας, που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και χρόνια, είναι να αγκαλιάσει κάθε παιδί, ανεξάρτητα από το ταλέντο και τη σωματική του διάπλαση και να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία της ακαδημίας στηρίζεται στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, την κοινωνικοποίηση των παιδιών, την βελτίωση της υγείας τους την άθλησή τους και την δημιουργική απασχόληση.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 4:30 μ.μ. έως 6:00 μ.μ., στις άριστες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις, του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων εύχεται σε γονείς και παιδιά, καλή και δημιουργική χρονιά.


Ανακοίνωση Α.Ε. Καλαβρύτων