Διπλό… “χτύπημα” στον Παναιγιάλειο

0
363

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Δύο αρνητικά συμβάντα στιγμάτισαν σήμερα την οικογένεια του Παναιγιάλειου, με το ένα εξ αυτών -δυστυχώς- να είναι μοιραία. Το πρώτο αφορά την απώλεια του γενικού αρχηγού της Ομάδας Νέων (Κ20) Βασίλη Κατσίβελου, που «έφυγε» σήμερα το πρωί ξαφνικά από τη ζωή από παθολογικά αίτια, ενώ το δεύτερο αφορά το πρωινό ατύχημα του Λεωνίδα Σκαρτσίλα (κατευθυνόταν το πρωί με τη μηχανή του προς το δημοτικό στάδιο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο). Ο «μελανόλευκος» ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε πρώτα στο νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο Ρίο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, μιας και είχε ενοχλήσεις στην κλείδα του αριστερού του χεριού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται το βράδυ, με τις πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο να θέλουν τον Αιγιώτη ποδοσφαιριστή να μην έχει κάτι το σοβαρό. Αυτό σημαίνει ότι -μέχρι τα τελικά αποτελέσματα όλων των εξετάσεων- ο Σκαρτσίλας θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, στο «Ελ Πάσο».
Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό μέρος, στη σημερινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου οι «μελανόλευκοι» ανέβασαν ρυθμούς -ατομικό ο Γκατσέσα- για το εκτός έδρας ματς με την Καλλιθέα, την οποία ο Χρήστος Παρασκευόπουλος θεωρεί μία από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές της κατηγορίας.
Στο μεταξύ παρελθόν αποτελεί για τον Παναιγιάλειο ο Λάζαρος Φωτιάς, μετά από επιθυμία του ιδίου να αποχωρήσει από την ομάδα. Ετσι, όπως έγινε σήμερα γνωστό, το συμβόλαιό του λύθηκε με κοινή συναίνεση.

* Η συντακτική ομάδα και οι συνεργάτες του “Aigialeiaspor” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασιλείου Κατσίβελου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή…